Granen står så grön och grann i stugan

av Home2Tiny

Där sitter jag och myser framför granen.

Alltså är inte detta jul deluxe så vet jag inte vad.

Vår tradition har ju alltid varit att klä granen vid Lucia, men nu blev det till och med innan första advent och varför inte liksom?
Jag är ju sådan att jag fullständigt går all-in-jul från slutet på november och fram till julafton – börjar tagga ner under juldagarna – få ett julåterfall kring nyårsafton – och vill slänga ut skiten på typ nyårsdagen.

Så julnörden i mig är barnsligt överlycklig över att julgranen är klädd och jag kommer njuta varje sekund av allt det här glittriga, mysiga och lite smått överdådiga.

Hur som haver.
Granen dekorerades i vitaste vitt i år
Vita kulor, snöflingor, fåglar och istappar, så vackert att jag blir alldeles lycklig ända in i hjärteroten.

Hela 5!!!!! ljusslingor har jag paketerat in den i, den är baske mig rekord, men oj vad härligt den blingar.

Japp jag är så julkollrigt glad för min gran.

Jag älskar ju att skrota omkring i pyjamas och morgonrock, så visst längtar jag efter juldagarna när vi kan tassa omkring hela dagarna i de här favoriterna.
Perfekt att önska sig eller ge bort i julklapp också.

Ljusslingorna som är i kallt vitt ljus är köpta hos Biltema

Istapparna är hur gamla som helst

Äntligen står granen där så grön och grann i stugan.

Idag ska jag förbereda mig inför ett jobbmöte jag ska ha i eftermiddag, ska bli så spännande och kul.
Håll tummarna för mig!

Ha en underbar dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Bland Kastruller och 29 november, 2018 - 20:50

Mysigt med granen…ja även så här innan advent. Tänkte nog börja julpynta på Söndag, senast och i år ska vi försöka gå all in. Gran..jag älskar riktig gran och har i många år slåtts för äkta gran är det enda man kan ha. Nu har vi inte haft gran i säkert fem år minst, för lägenheten är så liten..men en liten plastgran skulle kanske passa bra nu…..
Snyggt att bara hålla den vit!

Kram Kajsa

Svar
Home2Tiny 30 november, 2018 - 10:14

Hej Kajsa Samma här…plastgran??? aldrig….men nu när en i familjen har blivit smått allergisk så…. och jag är faktiskt supernöjd med plastgranen…. Önskar dig en varm, mjuk och omfamnande första advent. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »