Doftljus med julens dofter och piffa naglarna i julrött

av Home2Tiny

Amaryllisar, hur vackra på en skala liksom

Fick dem av våra goda vänner i fredags, de vet sannerligen vad jag tycker om.
Så julen smygs in lite mer och mer, jag tar det verkligen lite sådär pö om pö, tycker det är mysigt att sätta fram någon liten julsak varje dag, på så sätt blir det inte ett så stort projekt när det väl smäller till vid advent och jag slipper definitivt att stressa.

Så gör jag, älskar att njuta av allt de fina innan jul, sen är jag snabb som en vessla att plocka ner det på typ nyårsdagen, ha, ha.

Hur som haver.
Det är inte bara hemmet som julpyntas utan även mina naglar får ofta en mer juliga färg såhär i jultider.
Jag ska villigt erkänna att jag sminkar mig typ aldrig och det finns inget som stressar mig så mycket som att köpa smink, men nagellack har jag mani på.

Jag har två favoritmärken Dior och Essie, fastnar alltid i deras regnbågsfärgade kartor och sen tycker jag de håller extremt bra.

Senaste tillskottet är en mörk röd färg, mer åt det vinröda hållet som jag tycker bara är så snygg och som dessutom passar väldans bra till julens outfits.

Alltså det här doftljuset, med äpple, kanel och kardemumma är magiskt, önskar så att doften kunde gå genom skärmen, så att du fick sniffa på det.
Det lanserades förra julen hos K.Lundqvist Stockholm.

Jag har verkligen snålat på det, vill inte att det ska slut, så jag har bara tänt det cirkus en 1/2 timme åt gången, så att doften sprider sig, sen blåser jag ut det, ha, ha
Men nu finns det i butik igen, dock i ny design.
Årets doftljus kommer i en guld (metallic) kopp tillsammans med en glaskupa och den precis som deras nya doft med choklad, vit tryffel och marshmallows är på väg hem hit till svarta huset.

Jag menar.
Choklad, vit tryffel med marshmallows

Gudars vilka ljuvliga juldofter som ska spridas här hemma i svarta huset.

Nu ska jag försöka bli klar med en kunds moodboard, sen ska jag fota lite mer jul.

Ha en magiskt fin dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »