Vet du – igår klädde jag granen
Ja du som följer mig på Insta (@home2tiny) såg min lilla film om det på Instastory.
Alltså den känslan, när jag kom ner idag på morgonkvisten och möttes av detta glitter, men jag blir bara lycklig ända in i hjärteroten.
Och för att vara sådär lite osvensk, dra mig baklänges så fin den blev, eller som Mr C sa när han kom hem
-Det är ta mig tusan en Disneygran
För mig är det, High five, bästa komplimangen jag kan få när det gäller granpynteri då..
Bilder kommer såklart.
Men nu riktar vi ögonen till min julkorv.
En julkorv som du serverar på “gottebordet” och är helt vegetarisk, gluten och sockerfri.
Tycker själv att den är så fräck att servera och jag tror dina gäster kommer att höja på ögonbrynen.
Sen är det farligt god också, det sa bara slurp, sen var den där korven uppäten här i svarta huset.
Så vad är det i denna “korv” då?
Jo, mörk choklad, salta jordnötter, rostade mandlar, mörk rom, solrosfrön och sockerfri apelsinmarmelad, men du förstår hur gott på en skala.
Du måste prova!
Nu jobb!
Ha en magiskt fin dag vänner!
Kramisar
T
4 kommentarer
Den låter verkligen fantastiskt god!
Men vilket kul tips! Ska provas! (Men visst är marmeladen sötad i alla fall – även om det inte är med socker?) 🙂
Hej Mia. Den är verkligen supergod. är en fruitspread, dvs en marmelad utan tillsats av vanligt socker. St. Dalfour “Rhapsodie de Fruit” tillagas av hela frukter och bär, och istället för socker används koncentrerad fruktjuice som både sötar och konserverar. Fruktpektin tillsätts för konsistensens skull (vi använder pektin som kommer från citrusfrukter) och ibland tillsätts lite citronjuice. St. Dalfour tillagas alltså till 100% av frukt! Så visst sötad….men sockerfri dvs utan det vita sockret…. Ha en fin dag. Kram Tina
Aha! Tack! Är lite misstänksam mot div tveksamma sötningsmedel nämligen. Naturligt ska det vara! Fruktsocker är ok! Kram och trevlig 1:a advent! 🙂