Nu kör vi fredag vänner, fy bubblan så gött
Och det får nog bli bubbel ikväll eftersom det är den internationella champagnedagen idag.
Alltså kan inte låta bli att le åt alla de här temadagarna, men champagnedagen den är ju helt klart att firas.
Och kanske det blir en ostbricka till bubblet som den stora ostälskare jag är.
Även om jag oftast äter bara osten rakt upp och ner, kan det då och då vara smarrigt med något bröd eller kex till.
Dock är det inte särskilt lätt att hitta för oss som inte äter gluten eller socker.
Så då får man helt enkelt gnugga receptknölarna och komma på något eget.
Det här är ett bröd/kaka som jag ofta gör nu på höstkanten och framåt.
Eftersom jag kryddar det med lite juliga smaker så blir det mest att jag bakar det på denna sidan halvåret.
Och det som blir över efter ostbrickan fryser jag bara in i portionsbitar och tar upp som ett fikabröd till kaffet, supermumsigt.
Nu jobb innan jag tar fredag.
Ha en myspys-dag vänner!
Kramisar
T
3 kommentarer
Ha en fin fredag och här blev det lite olika ostar som lunch idag 🙂
Kram Carin
Klart champagnedagen måste firas och det gör man bäst i Champagne tycker jag så här är jag och i går blev det mycket champagne på olika provningar.
Kram Monika
Champagneprovning är inte dumt alls…. Ha en härlig start på veckan fina du. Kram Tina