Matta eller inte? Det är frågan det……

av Home2Tiny

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Först och främst

-Hej och välkomna alla nya läsare (ja alla ni “gamla” också såklart).
Det är galet, men ni blir fler och fler för varje dag som går.
Blir så otroligt glad att just du kikar in här hos mig.

Skulle också vara kul om du tog dig en minut och bara skrev en rad i kommentarerna om vem du är, så att jag kan få chansen att lära känna dig en smula.
Alltid kul att veta vem det är som sitter där bakom skärmen……

Sen har jag svårt att bestämma mig och tänkte om du kanske kunde ge mig ett råd….

Som du ser har vi fortfarande inte köpt någon matta.

Nämen jag kan inte bestämma mig….

Jag vet världens I-lands-problem, men saken är den att vi måste specialbeställa och då är det liksom inte öppet köp, så det gäller verkligen att jag vet…
Det är ju inte småpotatis en sådan där matta kostar om jag säger så….

Egentligen borde vi ha en matta här…..
Det ger rummet mer värme, dämpar ljud och såklart är det alltid gosigt att köra ner tossarna i en mjuk matta.

Men……

Sen är både jag och Mr C ett stort fan av det minimalistiska, det ljusa, det stilrena som det är just nu.
Vi trivs enormt i rummet som det är, med både möbler och inredningsdetaljer, allt har liksom fallit på plats….
Just därför är det så himla svårt att bestämma hur vi ska göra.

Så vad tycker du?
Matta eller inte?

Tre favoriter på en och samma gång, visst är det detaljerna som gör helheten……

Bläckfiskljusstake hittar du HÄR och HÄR

Jonathan Adler skål hittar du HÄR

Kudde från Indiska hittar du HÄR

Flower pot lampa på lite rea HÄR

Cooee ball vas mellan hittar du HÄR
Liten HÄR
och mini HÄR

Hay hand hittar du HÄR

Nu ska jag jobba undan lite, sen ska jag pyssla runt i huset….

Ha en fin dag vänner!

Kramisar
T

 

LIKNANDE INLÄGG

24 kommentarer

Razzy 18 oktober, 2018 - 11:45

Det är ett jättesnyggt rum som det är men jag skulle nog lägga in en matta ändå. Som du själv skriver, ljuddämpande och mysigt för fötterna. Kram Eva

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:26

Precis så…. därför klurar jag vidare här hemma. Tack söta för din åsikt, den uppskattas ska du veta. Ha nu en mysig fredag. Kram Tina

Svar
Elisabeth 18 oktober, 2018 - 12:19

Matta absolut för att få in värme och göra det komplett! Kunde varit en mörkare på höst, vinter och en ljusare övrig tid kanske? Väldigt vackert komponerat för övrigt! Ni har det så fint i ert hem. Kram Elisabeth

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:26

Matta hade verkligen tillfört värme till rummet, men så är både jag och Mr C ett fan av det stilrena och minimalistiska…. vi har alltid haft matta tidigare på höst och vinter, så kanske vi gör så vidare också. Tack för din åsikt den uppskattas verkligen. Ha en fin fredag. Kram Tina

Svar
Anonym 18 oktober, 2018 - 13:14

Jag tycker också matta för den ombonade känslan även om det redan nu är superfint! Kanske du ska välja en ljus matta om du tycker om det som det är nu så du får den ljusa och fräscha känslan som du vill ha!
Med vänlig hälsning Monica

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:24

Ja blir det matta blir det absolut en ljusare. Tycker det är svårt så jag klurar vidare. Tack för din åsikt den uppskattas ska du veta. Ha en fin fredag. Kram TIna

Svar
mias_rum 18 oktober, 2018 - 13:15

Jag skulle nog förorda matta för ett mer ombonat intryck, även om jag som du gillar det stilrena, minimalistiska. Ni kanske kan vara utan matta ett tag och känna er för, låta valet av matta mogna lite, för det är ju fint som det är också. Kram! /Mia

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:23

Jag har ju alltid haft matta på höst/vinter och utan under sommarhalvåret, men så nu när vi varit utan ett tag så har jag liksom inte saknat mattan…. Vi behöver köpa en ny, för den vi har tycker jag är för liten…. Så jag klurar vidare. Tack för din åsikt den uppskattas mycket. Ha en fin fredag. Kram Tina

Svar
Anonym 18 oktober, 2018 - 13:23

Absolut en matta, tycker inte ett rum känns komplett utan och grundar hela inredningen. Lycka till!

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:22

Tack snälla för din åsikt det uppskattas. Jag klurar vidare och så får vi se hur det blir. ha en fin fredag. Kram Tina

Svar
BrittMarie 18 oktober, 2018 - 14:41

Hej från ett soligt men lite blåsigt Vellinge! Helt klart en matta. En mörkgrön skulle bli snyggt. Åhhhhhh för guds skull ingen ryamatta. Vackert rum och stilfult. Men uhh jag gillar inte bläckfiskljusstakarna. Det är många bloggare som har dessa. Jag tycker de ser läskiga ut. Sorry, du vill ju veta lite om oss. Eller hur! Fortsätt att låta oss ta del av din blogg. Goda recept, kläder och alla dessa mumsiga bakverk. Hur hinner du? Kram ????BrittMarie

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:21

Näää någon ryamatta är det inte tal om. Blir det någon matta blir det en ljusare….tyvärr går jag och färg inte riktigt ihop när det kommer till vårt hem. Ha, ha jag äääälskar mina bläckfiskar, men smaken är som baken och tur är väl det, annars hade alla hem sett exakt lika ut och det hade ju varit supertrist. Tack söta för din åsikt och dina råd, de uppskattas verkligen och jag är så glad att du kikar in till mig. Ha nu en fin fredag. Kram TIna

Svar
Lisa 18 oktober, 2018 - 15:22

Golven är så vackra, ingen matta.

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:18

Det är just det jag tycker och som gör det så svårt. Tack för din åsikt, det uppskattas. Kram TIna

Svar
Sallys hus 18 oktober, 2018 - 15:27

Hej vännen….
Ååå ni har det ju så fint…men jag skulle också föredra en matta…
Fast jag tror ni ska ta en ljus…kanske ljust ljust grå? så den inte poppar och tar för sig för mycket i rummet….
Saknar dig så och önskar du skulle vara med i morgon <3
Stor kram o hälsa Mr C

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:18

Ja om det blir en matta så blir det absolut en ljus, funderar på en beige eller champagnefärgad, det passar väl hos mig, ha, ha….. Saknar er också och det hade såklart varit superkul att varit med, men som det är i dagsläget gjorde jag rätt val att stanna hemma den här gången. Ni kommer får en superduperrolig helg såklart och jag få följa er på bloggen och insta. Så liiiiite är jag med….Hälsa alla. Stora kramen kommer här. Tina

Svar
Mamma C 18 oktober, 2018 - 17:15

Tycker nog en matta jag med och kanske en i någon ljus nyans.
Kram Carin

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:15

Om det blir matta så blir den i någon ljusare kulör. Tack för ditt råd det uppskattas. Kram Tina

Svar
Birgitta 18 oktober, 2018 - 18:31

Som klyschan, “ljust och fräsch” . Det är jättefint men lite sterilt. Jag röstar också för matta.

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:15

Jag gillar ju det stilrena och minimalistiska som en del upplever som sterilt. Men helt klart är att en matta hade tillfört värme i rummet. Så jag klurar vidare. Uppskattar verkligen ditt råd, tack. Kram TIna

Svar
Anonym 18 oktober, 2018 - 20:02

En matta som håller ihop sittplatsen så. det blir ett rum i rummet, ljus matta tror jag skulle vara snyggt, kanske med grafiskt mönster

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:13

Tack snälla för rådet. Och japp blir det en matta så blir den ljus… Ha en mysig fredag. Kram Tina

Svar
Beck 18 oktober, 2018 - 20:35

Lägg en hampamatta så är du i hamn ??

Svar
Home2Tiny 19 oktober, 2018 - 10:13

Tack för rådet…får fundera på det. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »