Jag är en PMS-huligan och säsongens första hyacint

av Home2Tiny

Inlägget innehåller affiliatelänkar
Lycklig…. japp….

För det blev jag igår när jag köpte hem hyacinter.
Det var en söt läsare som tipsade mig att hon hade sett hyacinter i en butik och tänkte genast på mig, tack Eva-Lotta.

Kommer såklart att frossa i denna ljuvliga blomma i några månader nu, den tillsammans med pioner är mina absoluta favoriter, jag menar doften är oslagbar.

Annars så är jag för tillfället en PMS-huligan, inte mycket som krävs för att jag ska gå i spinn och fräsa som en ilsken katta.
Blir irriterad för precis ingenting och bara för typ en halv minut sedan fick Mr C den stackaren sig en avhyvling för att han bar upp tvätten.

Ja men du förstår, inte rationell någonstans och jag undrar allvarligt hur jag kan bli så här????
Det är som Mrs Hyde tar över min knopp och förgiftar den med ilska och vredesutbrott
Det är som hela havet stormar där inne, känslorna kastas omkring och är lugnt sagt all-over-the-place
Känner inte igen mig för fem öre och nu när jag sitter här skulle jag nästan kunna börja lipa för att jag var så otrevlig mot Mr C.

Som tur är, vet han om vad som händer, men ändå, en retlig fru är ju inte kul att umgås med, kanske inte så konstigt att han är nere i källaren och jobbar på sin ölkällare, ha, ha.

Och jag får väl ta mitt sura jag och göra det bästa av den här dagen, titta på mina hyacinter som faktiskt får mig att le, baka något gott, helt enkelt frossa i livets goda, det brukar få den här tanten på betydligt bättre humör.

Fotogenlampan Flaggskär hittar du hos Nordic Nest HÄR

Omaggio vas från Kähler hittar du till ett riktigt bra pris hos Nordic Nest HÄR

Essence champagneglas hittar du hos Nordic Nest i 2-pack hittar du HÄR och i 4-pack HÄR

Cavan Mr C häller upp var en nyhet för oss, helt utan socker.
Väldans god och jag kommer med en recension inom kort.

Fotogenlampan från Flaggskär från Karlskrona lampfabrik är så otroligt fin och förhöjer myskänslan betydligt.

Nämen om jag skulle ta mitt bitchiga jag till köket och veva ihop något gott till dagens fika.

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

 

LIKNANDE INLÄGG

6 kommentarer

Mias_rum 6 oktober, 2018 - 13:41

Hej du fina bloggvän och PMS-huligan! (ha ha, stackars Mr C). Vilken tur att sånt där är övergående. Ville bara fråga … Min dotter med sambo ska lägga nytt golv i sin lägenhet och är så ambivalenta i sitt val (sån’t där är ju inte så lätt att ta beslut om). Det vita laminatgolv från Ikea ni lade in i mat- och vardagsrum hittar jag inte på IKEAs hemsida. Inte är det väl någon av de golv som finns där nu? Av bilderna att döma får jag intrycket att ert golv är helvitt, d v s utan trästruktur. Ha en fin fortsättning på lördagen! /Mia

Svar
Home2Tiny 8 oktober, 2018 - 22:29

Hej Mia och ursäkta för sent svar. Har nu kollat med Mr C också för säkerhets skull, men tyvärr är det så att Ikea faktiskt inte har kvar det golvet som vi lagt. Så himla trist för vi är verkligen supernöjda med vårt. Hoppas de hittar något de gillar. Kram Tina

Svar
Razzy 6 oktober, 2018 - 13:59

Oh vad jag känner igen mig, så arg eller ledsen för ingenting. Härligt med hyasinter, de är mina älsklingsblommor de med. Kram Eva

Svar
Mamma C 6 oktober, 2018 - 18:01

Har aldrig lidit av detta men förstår att det måste vara ett helvete när det bryter löst. Ha en så bra lördag som det går grrrrrrrrrrrrrrrr ;-).
Kram Carin

Svar
Jessica 8 oktober, 2018 - 17:49

Hej. Hade aldrig haft pms-problem förräns i 45-års åldern(49 nu). Blev som ett monster som blev helt rabbiat. Min man fick utstå så fula ord och grejer så jag skäms idag hur jag betedde mig. Och vilken ångest sen när man blev normal. Till slut sökte jag hjälp och fick veta att jag var i förklimakteriet. Fick hormontablettet och nu har jag fått mitt liv tillbaka. Det var alltså för låga hormondoser i kroppen som gjorde mig galen. Nu mår jag bra hela månaden och min man är sååå tacksam!!? Många kvinnor kan ju också bli hjälpta av antidepp medicin. Jag provade en kort period men det var ju inte mitt problem. Vet att en del inte vill ta hormoner men jag är så glad jag provade. J

Svar
Home2Tiny 11 oktober, 2018 - 09:27

Vi är samma fina årgång Jessica….. och jag funderar verkligen på hur jag ska ta mig an det här problemet. Tråkigt nog har jag fruktansvärt ont då jag får mensen också så det är många dagar som försvinner till det här bekymret…. Har börjat kika på naturmedel för att se om det finns något där som kan hjälpa mig. Så skönt att läsa att du mår bättre, tyvärr vågar jag inte ta några hormoner…. Ha en fin dag. Varm kram till dig från mig. Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »