Jag avskyr att göra andra och mig själv besviken

av Home2Tiny

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Godmorgon vänner från en deppig bloggerska

Och här sitter jag och vill nästan ursäkta mig, skriva att det här är en feel-good-blogg och att jag inte ska lasta er med mina bekymmer…..
Men….. här inne hos mig kör vi med raka rör och inga livet-är-så-jädrans-bra-smile när det är skit…..

Ja idag är det väl lite bättre, med tanke på att jag satt och grinade typ hela dagen igår för att jag har en kropp som är helt slut.
Vilket i sin tur gör att värken i ansiktet blir än värre när jag gråter, men hur stoppar man känslor och tårar liksom…..

Jag vet att ni är många nya läsare här inne och kanske känner vad tusan pratar hon nu om.
Kikar in HÄR så får du hela min bakgrundshistoria….

Saken är den att vi skulle ha en stor kräftis imorgon, planerad sen länge, men hur gärna jag än vill så kan jag inte pusha mig hårdare. Jag måste lyssna på kroppen och kurera mig, lugna en kropp som har tagit mycket stryk av sommarens värme och roligheter.

För det mesta kan jag hantera det här, men när jag har snittat typ 3 timmars sömn per natt i över en vecka, så kan jag meddela att känslorna sitter minst sagt utanpå.

Det är därför jag så mycket som möjligt undviker att planera, för jag verkligen avskyr att göra både andra och mig själv besvikna.
Hur kul är det att ställa in något som både man själv och andra sett fram emot liksom…..

Så istället för tjo och tjim i helgen så blir det en lugn och ta-hand-om-mig-helg, det går ju det med……och det kommer såklart fler kräftskivor…….

Såklart att vi redan hade fixat inför helgens party.

Bland annat hade vi tänkt att gästerna själva skulle få servera sin välkomstdrink ur den här glasburken och i de där glasflaskorna.

Lite småmysigt, plus att ingen behöver ha koll på getingar och andra oinbjudna gäster i drinken.

Just denna köpte vi hos Clas Olson HÄR
Egentligen hade jag velat ha den HÄR och trodde jag hade beställt den, men det blev något strul i beställningen så jag la ner det.

Hos Cervera hittar du den HÄR och den HÄR

Liknande glasflaskor hittar du HÄR

Nu blir det citronvatten i burken hela helgen, det är helt ok det också…..

Som sagt jobb och pyssla-om-mig-själv-dag……

Njut fredag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

8 kommentarer

Razzy 17 augusti, 2018 - 11:05

Orkar och kan man inte pga sjukdom och smärta så måste man ta hand om sig själv hur jobbigt och tråkigt det än är. Du är alltid viktigast, har ju läst din blogg så länge nu och vet vilket h-vete du har ibland men ändå är så stark och positiv. Du är en sådan kämpe!

Svar
Home2Tiny 17 augusti, 2018 - 11:19

Tack snälla söta du för dina ord, de värmer och betyder mycket ska du veta. Stor kram och jag önskar dig en härlig fredag. Tina

Svar
Ekenäsliv 17 augusti, 2018 - 17:51

Å vännen …. Förstår att du är ledsen.
Men du är också så KLOK!
För jag beundrar ditt mod att skriva om det här! Så bra att du lyssnar till kroppen och säger att det går bra inte. Om du skulle pusha dig ännu längre hade det slutat mindre bra… minst sagt, eller hur.
Så du är modig som säger stopp och nej, men samtidigt säger du JA. Du säger JA till livet för du vet vad som är rätt för dig just nu.
Så även om det kanske inte tröstar nu så kanske det gör det sen… Du är en hjälte i mina ögon, en väldigt fin och omtänksam sådan <3
Varma kramar Anna

Svar
MariaB 17 augusti, 2018 - 18:50

Kramar till dig???

Svar
Home2Tiny 20 augusti, 2018 - 11:02

Stor kram tillbaka. TIna

Svar
Mamma C 17 augusti, 2018 - 21:41

Kräftor finns året runt i butikerna om det nu var någon tröst. Men hälsan står i första rummet. Så ta hand om dig nu och bara va, så gott det går.
Kram Carin

Svar
Gabriella 17 augusti, 2018 - 21:55

Känner så med dig!<3 Fy fasen för värken alltså. Det där med att snitta 3 timmars sömn per natt och att det blir värre när man gråter (fast i revbenen för mig) är väl bekant tyvärr.
Att leva med kronisk smärta är inte lätt. Jag beundrar verkligen dig som skapar det ena efter det andra inlägget härinne med så vackra bilder, tänkvärda texter och inspiration. Tack! Kram

Svar
Home2Tiny 20 augusti, 2018 - 11:01

Ja det äter upp en inne ifrån den där sabla värken. Tack snälla för dina ord, de värmer ska du veta. Ta hand om dig finaste och ha en bra start på veckan. Kram TIna

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »