Tur att jag tog mitt förnuft till fånga

av Home2Tiny

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Godmorgon vänner!

Här sitter jag och käkar frukost med mitt sommarfina porslin Blå måsen. Har packat upp det ur sina kartonger och tänker använda det nu i sommar. Tänk att jag för några år sedan var beredd på att sälja det för inga pengar alls eftersom jag bara tyckte det tog plats, tur att jag sansade mig och tog mitt förnuft till fånga. Det är ju superfint, plus att jag fått servisen av min mormor och morfar, så det är många minnen som väcks när jag dricker ur koppen.

Sen måste jag skriva att vi fortfarande jobbar med bloggen och kommer göra det ett bra tag framöver. Vi läser alla era kommentarer och tar till oss. Jag kommer sammanställa alla era synpunkter i ett senare inlägg och tala om vad vi gjort och kanske inte gjort.

Men som sagt…. ha tålamod…… det tar tid att lära sig ett helt nytt system. Jag har aldrig jobbat i wordpress innan och gör allt för att få till det lättläst och snyggt här inne.

Som en av er skrev och som jag håller med om…. “att flytet i texten saknas”. Jag håller helt och hållet med och jag jobbar med detta för fullt. Förhoppningsvis känns det bättre i dagens inlägg.

Fortsätt att komma med era åsikter, det är på så sätt vi kan göra bloggen bättre och göra den till en inspirerande plats för er att vistas på.

En liten annorlunda vy från vårt matrum-vardagsrum.

Här står jag vid altandörren och fotar och har matplatsen till höger om mig.

Min serveringsvagn från Normann Copenhagen är jag stormförtjust i. Den finns i många olika färger och du hittar den HÄR

För en lite mindre peng hittar du ett väldans lik rullvagn hos Jotex HÄR

Ljusstaken Little Joseph är en aningens speciell, en sådan inredningsdetalj som jag tror man antingen älskar eller tycker mindre bra om. Du hittar den HÄR.

Vaserna från Lyngby brukar jag alltid få en massa frågor om. Jag köpte mina i 3-pack som du hittar HÄR . Men de finns såklart att köpa styckvis och i många olika storlekar, själv önskar jag mig den HÄR vasen och den HÄR och HÄR krukan

Ni som hänger med mig på instagram (@home2tiny) vet att jag hade en riktigt bra dag igår. Det ramlade in så mycket roligt på mailen att jag blev helt hoppa-jämfota-glad och vaknade med ett leende idag…..och den känslan hoppas jag sitter i bra länge…..

Ha en magisk dag vänner!

Kramisar

T

LIKNANDE INLÄGG

7 kommentarer

Floweroffame 13 juni, 2018 - 13:03

Så modigt av dig att byta till en ny blogg. Ser fint ut. Min lust behöver komma tillbaka för att blogga igen. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar
Home2Tiny 14 juni, 2018 - 20:59

Tack Pernilla. Kan säga att det varit lite fladder i magen de sista dagarna, men det har ändå gått bra att flytta. Hoppas du får lusten tillbaka att blogga igen. Kram Tina

Svar
Annika 14 juni, 2018 - 09:30

Sååå fin blogg och så klokt beslut. Jag har själv varit i precis samma situation och gjorde samma val som du. Nu dukar jag med glädje upp min måsenservis lite då och då. Min man påpekar alltid att nu dricker vi minsann kaffe ur kopparna med “fulen” på. (“Ful” är skånska och betyder fågel … ) Kram Annika

Svar
Home2Tiny 14 juni, 2018 - 20:58

Tack snälla Annika vad glada vi blir. Ha, ha jag läste ful en först….. Tur att vi sparade vår fina servis och de där kopparna är riktigt sköna att dricka ur. Kramen Tina

Svar
Ullie webersköld 15 juni, 2018 - 01:44

alltid fint hos fina dej kramar o hoppas dagen me mammsen blev bra o att du nu sussar sött i natt
ja ska försöka detsamma då ja inte heller sover bra nu så natti här fin morgondag kraaam

Svar
BrittMarie 17 juni, 2018 - 16:39

Superfin blogg och mysiga bilder. Nu blev jag sugen på Budapesttårta, meeee jag kan säga att så många svordomar som jag säger när jag försöker rulla ihop tårtan har jag inte sagt på mina 71 år. Ha ha ha.? Jag läser från min IPad och det funkar perfekt.
Bästa hälsningar ???? BrittMarie

Svar
Home2Tiny 17 juni, 2018 - 18:17

Men BrittMarie du är ju helt underbar. Vet du vi kan svära tyst ihop, ha, ha, tur att tårtan är så god…. Ha en härlig kväll och tack söta du för att du kikar in till mig. Stor varm kram. TIna

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »