Min vardagskostym

av Home2Tiny
Krukor och blommor får än så länge komma in över natten
Litar inte helt och fullt på vädret, vårdröm kan snabbt slå om till höststormar här på kusten….men förhoppningsvis bara en liiiten stund till…sen så vår och sommar på allvar…Och ärligt…det är allt mysigt att komma ner och mötas av det här, kanske jag till och med måste köpa fler pelargonier…

Fick feeling och vårpimpade fossingarna också, en rosa härlig färg och så hittade jag leosandaler jag tydligen hade köpt…kanske i höstas…helt glömt av dem… men de kommer väl till pass nu framöver…Bara linne och slitna jeans, så skönt att skrota omkring i, en vardagskostym för mig,

Sandalerna hittar du hos Ellos HÄR
Liknande jeans hittar du HÄR och HÄR
Liknande linne hittar du hos Ellos HÄR

Inlägget innehåller affiliatelänkar
 
Tja, annars hände det inte sådär särskilt mycket i svarta huset och idag är det jobb som gäller.
Sen sätter jag mig nog och planerar ytterligare på vår trädgård….Ha en fin dag vänner!

Kramisar
T

2 kommentarer
0

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Mamma C 17 april, 2018 - 08:12

Ha en fin dag du med, med jobb och trädgårdsplaneringar.
Kram Carin

Svar
House and Garden by Bia 17 april, 2018 - 11:06

Ja nu har våren äntligen kommit hit till oss på ostkusten också ;))…snö har vi kvar men det blommar under den så när det väl sätter fart så får vi våår snabbt…kanske till o med sommar på än gång ;))…men så här mycket snö tror jag inte jag upplevt någon gång. Vi brukar ha snöfritt vid den här tiden. Härligt med trädgårdsplanering…det dröjer ett tag för mig, hihi…
Kramis

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.