Att få vardagen att funka med hjärntrötthet

av Home2Tiny
Ja här satt jag i stort sett hela förmiddagen igår
Och det blir nog samma procedur idag.
Timmarna springer fort iväg när jag jobbar, redigerar bilder och letar inspo och jag trivs här, vid min arbetsplats.Och om någon undrar.
Har du det alltid det sådär rent och städat omkring dig?Så är svaret…
-Japp

Fixar helt enkelt inte när det är rörigt, sådant gör mig stressad så ända in i bänken
och eftersom det är ett tillstånd jag helst undviker, så försöker jag hålla det stökfritt omkring mig, fröken ordning och reda det är jag det.

Min hjärttrötthet och fatigue gör att jag behöver ett lugn omkring mig, inte för många onödiga och störande intryck, därav en hel del lådor där papper och annat ligger på sin plats.

Viktigast är mitt memoblock, det måste alltid vara i närheten, för skriver jag inte direkt upp vad som ska göras så glömmer jag det näst intill lika fort och jag avskyr när jag går med känslan av att ha glömt något.

Att alltid leva som i en konstant tjock mental dimma och att aldrig känna att batterierna laddar till 100% påverkar såklart min vardag enormt mycket och planering är ett måsteDärför har det varit oerhört viktigt att  strukturera upp min arbetsplats, göra den så organiserad som möjligt, utan störande moment.

Och jag har lyckats, jag trivs enormt här och ingen är gladare än jag att jag faktiskt har en arbetsplats och kan jobba de timmarna jag gör, tacksamhet är ett bra ord.

Har du vägarna förbi Träslövsläge strax söder om Varberg. Ta en tur inom Lisa Hammar Posses studio då.
Där är så mycket fint om du gillar keramik, ips inför sommarens äventyr.

Som sagt några timmar här innan det blir dags för dagens första vilopaus.
Ha en härlig mitt-i-veckan-dag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

3 kommentarer

Sabelhagens Olivlund 25 april, 2018 - 10:18

Hej vännen. Din arbetsplats är så himla fin, gillar strukturen och ordning och reda. Det ger ett vilsamt intryck för ögat, och det är viktigt tycker jag.
Du är så stark och positiv!
Ha en fin dag.
Kram Maria

Svar
Mamma C 25 april, 2018 - 11:14

En mycket fin arbetsplats du har.
Kram Carin

Svar
Jenny 26 april, 2018 - 06:17

Hej!
Får jag fråga var din hjärntrötthet kommer ifrån? Har en nära vän som är precis der efter tre kraftiga hjärnskakningar. Hon lever också som i en dimma ofta och kommer aldrig repa sig helt igen… förstår hur jobbigt du har det. ❤️

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »