Ljusmagi och växthusdrömmar

av Home2Tiny
Normann Copenhagen NagelStoff
Alltså det här ljuset….
Kan väl ändå få vilken mindre glad människa som helst på bättre humör…..
Jag njuter av det och visst det blir såklart inte sämre av att jag kan få till något bättre bilder…den där ljusmagin gör sitt i alla fall…..
Men idag stannar jag inne, fy tusan vilka håll-i-hatten-vindar det drar fram här, inget jag är ett stort fan av om jag säger så…..


Så jag kommer att fortsätta att leta inspo till vår trädgård och balkong och så kikar jag som en besatt en i det där utskicket jag fick hem i brevlådan igår.
Ett utskick fylld med växthus, orangerier och paviljonger…..ja du fattar min plan och dröm va?


Faktiskt är Mr C med på tåget, men okej det är inget som händer denna sidan året……. eller kanske aldrig för den delen……..men drömma måste man få göra eller hur?

Önskar att jag kunde spara hyacintdoften på flaska….. Det kanske jag skulle plantera ett gäng, hyacinter alltså, måste googla hur det funkar….Jag har gröna fingrar, jag har gröna fingrar…..mitt mantra just nu, he, he….

Nämen om jag skulle ta tag i den här dagen då…..jobba och sen in i min trädgårdsdimma….. Har du tips på bra bloggar eller sidor med trädgårdsinspo får du hemskt gärna dela med dig. Lämna bara en kommentar, uppskattas enormt.Ha en toppendag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

5 kommentarer

Monika 10 april, 2018 - 07:32

God morgon Tina!
Tror jag nämnt det för dig förut, men jag sparar alla mina hyacintlökar från advent och gräver ner dem i jorden på våren. Våren efter blommar de. Har många lökar som håller på att slå ut nu, lite sent i år med den sena våren, brukar vara tidigare. Här har tjälen precis släppt så nu ska senaste advents lökar ner i jorden. Lätt som en plätt, inga gröna fingrar behövs, men det har ju du!
Kram Monika

Svar
Home2Tiny 11 april, 2018 - 08:55

Tack snälla Monika för tipset. Jag som alltid har hur mycket hyacinter som helst under julen ska i år ta vara på dem. Du är snäll, men jag hoppas på att några gröna fingrar kan växa ut hos mig, blink, blink. Ha en fin dag. Kram Tina

Svar
Mamma C 10 april, 2018 - 08:24

Det är drömmarna som håller liv i projekten man vill skapa.
Kram Carin

Svar
Carina 10 april, 2018 - 09:47

Åh vad ljuset är välkommet! Älskar!
Fina färger och underbart ljus i dina bilder <3
Ha en fortsatt fin dag.

Svar
Home2Tiny 11 april, 2018 - 08:56

Tack snälla Carina. Det är betydligt roligare och enklare att fota nu när ljuset är så magiskt. Ha en fin dag. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »