Påskpyntat 2018

av Home2Tiny
Påskpyntat 2018
Påsken är ju väldans mysig
Och visst är det lite märkligt att den inte alls får samma hysteriska uppmärksamhet som julen.

Eller kanske är det bara bra, att vi i stället koncentrerar oss på det viktigaste att faktiskt umgås istället för att vända oss ut och in på oss själva för att göra allt till det där perfekta.

Missförstå mig inte….jag – älskar – julen och vill inte ha den på något annat sätt, den ska vara hysterisk och stressig och “perfekt” men att ha haft två sådana högtider efter varandra hade varit lite för mycket av det goda….

Och det räcker med att jag plockar fram påskpyntet så märks den enorma skillnaden.

Istället för, ja vad kan jag ha typ fyra, fem lådor av julpynt + alla stjärnor osv så har jag knappt en låda av påskpynt, viss skillnad om jag säger så….

Här kommer till och med bli fjäderfritt i år, vet inte varför jag känner så ogilla på de där vippiga sakerna i år, men å andra sidan finns det så mycket annat fint att pynta med så…..


Tror det var förra året jag nosade upp de här fina påsksakerna från Georg Jensen.Alltså jag bara älskar de här påskdekorationerna de är så otroligt välarbetadeOch jag har verkligen letat med ljus och lykta efter dem i år också, men jag hittar inte dem någonstans. Så tyvärr kan jag inte länka någonstans.Men det finns mycket annat fint.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Som de HÄR visst fjädrar, men i metall och riktigt läckra

Eller de HÄR glasäggen som jag blev riktigt nyfiken på. Tror minsann att Indiska har sneglat lite väl mycket på de HÄR 
äggen, eller vad säger du?

Annat fint att sätta i riset är det HÄR ägget med guldkant.

Eller de HÄR i silver

Ljuslyktorna är också från Georg Jensen och är helt amazing.

De är gjorda i en teknik som kallas psaligrafi, det betyder bokstavligt talat – konsten att skapa motiv med en sax.
Hur imponerad blir man inte på en skala liksom…..

Annat påskpynt jag tipsa om är det HÄR glasägget från BloomingvilleEller den HÄR skålen 

Hur som haver…..påsk snart och även om det inte blir så mycket pyntat så ska vi umgås, äta gott och ha det sådär mysigt och äggstra (kunde inte låta bli…) skönt….

Ha en strålande dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

1 kommentarer

Wikers Liv 13 mars, 2018 - 18:31

Håller med! Tokgillar julen med allt pynt, all härlig stämning och lite stress… Men… jag uppskattar påsken mycket också! Kanske för att den per automatik ger oss ett par extra dagar ledigt och tid att vara tillsammans?! Så är det vår då, eller man känner att den verklöigen ska vara på väg i alla fall…
Fint pynt du visar! Själv har jag inte ehller massor, utan några svartvita och några silvriga ägg som bordsdekorationer typ och lite ägg som hänger i riset…
Kram/Maria

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »