Så här kan jag inte ha det…….

av Home2Tiny
Det ska bli en bra dag……
Det har jag bestämt….
Har låtit nedstämdhet, oro och lätt ångest styra de senaste dagarna och så kan jag inte ha det….
Nope idag skakar jag av mig allt det där och satsar på en glad och glädjefylld dag.


Och den började så här mysigt.
Medan solen sakta gick upp tände jag i kaminen, bryggde kaffe och mös där vid matbordet med en pläd runt mig i ett alldeles knäpptyst hus.


Tycker det är skönt att börja morgonen sådär lite i Skalmantempo innan allt tar fart.


Och nu ska jag strax gå ner och duka upp en stor och smarrig frukost så vi kan sitta lääänge och bara njuta.

Sen blir det nog en del fotografering, där jag kommer stå både framför och bakom kameran…. och en stund i köket…eller så åker vi på äventyr, vi får se helt enkelt….en bra dag kommer det hur som haver att bli…

Koppar från Cellbes hittar du HÄR
 
Alltså hur vackra på en skala är inte de här tulpanerna?Fullkomligt älskar färgen som nästan åt det svarta hållet, ljuvliga helt enkelt…

Att blanda metaller är superfint tycker jag, även om jag fortfarande tycker bäst om det kalla silvret…

Inlägget innehåller affiliatelänkar 
 
Legacy skål från Georg Jensen hittar du HÄR

Legacy konfektskål från Georg Jensen hittar du HÄR 

Stoff Nagel ljusstake i krom hittar du HÄR 

och i mässing HÄR 

Norrman Copenhagen Block bord hittar du HÄR 

Ekorren köpt i en lokal butik 

Nu mot frukosten!

Ha en finfin dag vänner och glöm inte att fika!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

Anonym 24 februari, 2018 - 09:11

Så otroligt mysigt, harmonsikt och fint du har det!
Förstår att du njuter den första stunden för dig själv på morgonen, så har jag det på fredagarna då jag är ledig och älskar verkligen de mornarna!
Är det stubbevasen du har med tulpanerna, är det en bra storlek? Har nämligen ett presentkort i väskan från Tinna i Göteborg sedan i julas och funderar på en vas. Har krukan hortus i klarglas som jag fullkomligt älskar!!! Har alltid 2 vita orkideér i den (då den är rätt vid) och stående i fönstret och det är så vackert ihop med ljuset utifrån.
Kl. 14 idag ska jag på bio tillsamman med min 25åriga son och se "Pelle Kanin" och med oss har vi min systers 2 tjejer på 5 och 7 år som "täckmantel". Kul att hitta på saker tillsammans, dessutom är min son fadder till den äldsta tjejen.
kram Monica

Svar
Home2Tiny 25 februari, 2018 - 10:02

Hej Monica Ja det är Stubbevasen och jag är otroligt glad för den. Den är ganska vid i storleken, men jag tycker den är helt underbar. Hoppas du hade en mysig biostund och får en härlig dag. Kram Tina

Svar
Mamma C 24 februari, 2018 - 09:11

Ha en toppenfin lördag nu, vad du än hittar på.
Kram Carin

Svar
Flower of Fame 25 februari, 2018 - 08:28

Låter som ni fått en härlig lördag. Fina tulpanerna är. Härlig färg. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »