Livskvalitet kallas det…..

av Home2Tiny
Jag älskar verkligen att ha goda vänner hemma på middag
Som i lördags….inte bara för att det är så jädrans roligt att umgås utan också för att jag får fundera ut en meny, jonglera runt bland kastruller och stekpannor, vara en smula kreativ i dukningen och såklart njuta av god mat och dryck….
Tyvärr har det en baksida också….först idag har en ursinnig ansiktsnerv lugnat sig.
Den där nerven som gör att jag inte kan leva fullt ut….

Men, men…..jag vet om det och vet vad som väntar efter en rolig kväll eller dag också för den delen…… därför planerar jag alltid därefter…..

Men trots förfärliga dagar av pay-back-time skulle jag för allt i världen inte vilja vara utan de här dagarna och kvällarna, de som får mig att må sådär gott ända in i själen, som får energin att virvla runt i kroppen och som får mig att bara vara jag helt enkelt…..

Så jag njuter av de här kvällarna när jag får umgås, skratta och babbla….. livskvalitet kallas det och det är precis vad mina vänner ger mig…..

Och dessutom blev jag så bortskämd av mina vänner i lördags och fick så mycket fint, jisses säger jag bara…Ett underbart fång av ranunkler i den perfekta vasen, helt ljuvliga…

Och du kan tro att huset doftar magiskt av de här doftpinnarna
Och en flaska bubbel som ska avnjutas en kväll framöver.Sa jag att jag har de bästa vännerna……

Nu ska jag ta en second breakfast med Mr C som har semester.

Ha en härlig dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

3 kommentarer

Mamma C 20 februari, 2018 - 17:10

Tycker du är en sådan kämpe. Mycket fina saker som dina goa väninnor hade med sig.
Kram Carin

Svar
Razzy 20 februari, 2018 - 19:04

Underbart med sådana vänner, man behöver sådana träffar som berikar ens liv, synd bara att du blir så dålig efter. Kram Eva

Svar
Ekenäsliv 20 februari, 2018 - 22:06

Heeeej vännen,
Misstänkte att du haft ett litet helvete ett par dagar nu…:(
det är så himla orättvist det här livet ibland alltså… men precis som du skriver så det som GER så mycket är värd baksmällan. Jag ska absolut inte säga att jag förstår, men jag har levt med ständig smärta i ett ar år och det sög. Men ville samtidigt fylla livet med så många glädjeämnen som det gick då… liksom nu. Jag är trött som en mumie, men har just nu gett upp om att vara duktig och bocka av listor om dagarna. Just nu är det så här och jag måste bara ta en dag i taget och låta den dagen bestämma. Men idag vännen…. jag har varit på ansiktsbehandling , himmel sååååå skönt det är! Vilken tur att vi har så nära, för jag var såååååå trött efteråt.
Imorogn ska vi åka till Karlskrona söstra mi och jag för att hämta hem våra duvor som varit hos mormor och morfar ett par dagar <3
Ta hand om dig hjärtat <3
Varma kramar Anna

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »