Hemmaspa, husets hjärta och en dagens

av Home2Tiny
Jag tog en hemma-spa-förmiddag
Behövde skölja bort resterna av några dagars dåligt mående och ge kropp och knopp lite extra kärlek.Du vet hårinpackning, måla naglarna, kroppspeeling och ansiktsvård för då halva ansiktet. Ja den sidan som ger mig nervsmärtorna den fick minsann vara utan…..gäller att inte väcka den nerv som för tillfället bara vilar…….

Nästan som en ny människa, i alla fall betydligt piggare…..

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Liknande sänggavel hittar du just nu hos Ellos till ett riktigt pangpris HÄR
Liknande sängkappa från Ellos hittar du HÄR
Matta från Ikea hittar du HÄR
Sängbord från muuto hittar du HÄR

Tog förmiddagskaffet här vid köksön, där vi ofta hänger, är det så hemma hos dig också, att köket är husets hjärta på något sätt?Här sitter killarna och snicksnackar med mig när jag fixar maten, eller så är det jag som kanske tar  ett glas vin och håller ett öga på Mr C när han far runt bland grytor och kastruller eller så har vi ett gäng gäster som tar fördrink och tilltugg här medans vi lägger den sista handen vid maten, det finns alltid värme och kärlek här liksom…..

Och är jag själv, som igår, ja då har jag alltid skön musik som sällskap och såklart en stor kopp kaffe, ett måste….

Och så skrotade jag omkring i de här kläderna, rutiga byxor från Lindex (liknande hittar du HÄR) och en mjuk och skön stickad tröja (liknande hittar du HÄR)

Hay barstol hittar du HÄR

Sen flyttade jag runt mina blommor, ett bra och billigt sätt att förändra.Kanske låter märkligt men bara genom att flytta några vaser och krukor med blommor och blader så kan rummet kännas som nytt

Prova så ska du se…

Förresten så kan den här buketten vara en av de finaste…. älskar den här spretiga looken och färgerna tillsammans är som gjorda för varandra.

Ja sen framåt eftermiddagen blev jag fasligt sugen på något smarrigt till fikat, så jag slängde ihop de här godsakerna, choklad och nötruta (du hittar receptet HÄR)Väldans goda om jag får säga det själv….

Senare kom Mr C hem med en riktigt rolig överraskning…..en ny leksak för oss fototokiga, så den ska jag leka lite med idag…..

Men hörrni fredag, så galet gött!

Le creuset redskapskrus (som jag använder som kruka) hittar du HÄR
Marshall högtalare hittar du HÄR

Ha en fantastisk dag vänner!

Kramisar

LIKNANDE INLÄGG

3 kommentarer

Channal 9 februari, 2018 - 08:12

Nu blev jag nyfiken… vad var det för rolig sak till kameran han kom med?
Hemma-spa är skön lyx vi bör unna oss ofta. Jättefint hemma hos dig som alltid. Är sugen på ett par rutiga byxor, tack för tips.

KRAM

Svar
Channal 9 februari, 2018 - 08:12

Glömde! Blomsterbuketten är som ett konstverk. Så vackert!!

Svar
Mamma C 9 februari, 2018 - 09:52

Här har det också varit lite Spa nu på förmiddagen. I vårt lilla kök vi har nu är jag glad om jag får vara själv annars blir det megatrångt. Vad är det för rolig sak till kameran som du fått. Ska bli spännande att se några bilder.
Ha en fortsatt fin fredag och buketten är så snygg. Blir nog till att köpa lite gröna kvistar i morgon på marknaden.
Kram Carin

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »