Vilken väljer du? Originalet eller kopian?

av Home2Tiny
Gissa om jag hajade till när jag såg det här rullbordet på Jotex (understa bilden)Nog är det väldans lik originalet från Normann Copenhagen (översta bilden) och som står här hemma i svarta huset.

Vad jag kunde läsa mig till är rullbordet från Jotex i plast (brickan) och benen i bok.
Normann Copenhagens rullbord är brickan i stål och benen i ask.

Prisskillnad 1 420 kronor

Vilken väljer du?
Originalet eller kopian?

Norrman Copenhagens Block bord hittar du HÄR
Rullbord Åsa från Jotex hittar du HÄRInlägget innehåller affiliatelänkar

 

LIKNANDE INLÄGG

3 kommentarer

Mamma C 30 januari, 2018 - 18:34

Frågar du mig hade jag tagit kopian.
Kram Carin

Svar
Wikers Liv 31 januari, 2018 - 06:29

Det där med att välja original eller det efterliknande beror helt på vad det är för grej, tycker jag. Just det där bordet är inte riktigt min stil, men om jag hade funderat på att köpa det så hade jag tagit det efterliknande, just för att för mig är det inget som kommer stå hos oss i evighet. Däremot en ren "kopia", alltså typ alla dessa "fusk-Michael Kors" som säljs, där någon gjort en kopia och satt originalets logga på, det skulle jag ALDRIG köpa! Det är som att uppmana brottslighet tycker jag! Men jag håller med dig, man hajar till när man som vi köpt en drinkvagn i mässing hos Newport för 7000 Kr och EM möbler säljer en nästintill exakt likadan för bara ett par ynka tusenlappar knappt… Men vi får hoppas att "originalet" ändå håller bättre kvalitet, eller hur! Och er vagn har definitivt mycket finare hjul!!! =)
Kram/Maria

Svar
vaiybora 1 februari, 2018 - 16:11

I really like your post good idea onsite,Thanks for your sharing.

หนังระทึกขวัญ

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »