Finfina ljusstakar och en liten granjakt

av Home2Tiny
Har du haft en mysig helg?
Vi har verkligen tagit det lugnt, efter veckans minst sagt mindre angenäma upplevelser så behövde vi bara få ha det en smula vilsamt, andas och skrota omkring.
Och så blev det i stort sett….
Vi fick i alla fall tummarna ur i går eftermiddag och gav oss ut på en granjakt. Eller jakt och jakt, Mr C trodde knappt det var sant när jag på och jag ljuger inte….två röda hade bestämt mig.
Det har nog aldrig hänt, men jag såg granen redan när vi körde förbi och när jag sedan  fått syna den uppifrån och ner så var det klart liksom, inga konstigheter alls, förutom då att Mr C som hade utrustat både knopp och kropp för en sisådär cirkus 2 timmars letande….nästan blev besviken….eller…NOT!!!
Nu står granen i källaren och sörplar vatten och vänjer sig vid värmen så att godingen inte blir så chockad av den något mer höga temperaturen och tappar alla barren på kuppen – nope det vill jag inte vara med om….
Så nu bara längtar jag efter att få klä den…..då blir det liksom jul – jul på riktigt…..
Älskar mina ljusstakar från Kähler, som för övrigt är ett riktigt favoritmärke, de har så mycket fint och jag tröttnar aldrig på deras stilrena design.
Jag surfade runt lite och hittade några fynd från Kähler, perfekta julklappar eller varför inte köpa till dig själv.
Omaggio ljusstake i pärlemor medium hittar du HÄR
Omaggio vas i silver medium hittar du HÄR 
FYND……De här tre vaserna har jag själv och nu hittar du dem till 60% HÄR 
Salt och pepparset i en härlig blå färg hittar du HÄR
Den här ljusstaken har jag själv önskat mig av tomten tycker den är så läcker, du hittar den HÄR 
Illumina ljusstake i en snygg mörkgrön färg hittar du HÄR 
Omaggio skål large svart hittar du HÄR  
Mina ljusstakar från Kähler som du ser på bilderna hittar du
HÄR hittar du mellanljusstaken 
Miniljusstaken hittar du HÄR
Och den stora ljusstaken HÄR
Inlägget innehåller affiliatelänkar
Nu ska jag leta julklappar till årets julklappsspel……
Ha den bästa starten på veckan vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Mamma C 11 december, 2017 - 09:47

Det var som tusan så snabbt det gick. Som sagt kan ju annars sådant ta tid att leta perfekta granen. Har hört hur våra barn springer runt för att hitta bästa granen. Själv har jag haft fejkgran i över 25 år om inte längre. Men i år har jag ingen alls.
Kram Carin

Svar
House and Garden by Bia 11 december, 2017 - 15:22

Det bästa är att bestämma sig på än gång !…men jag brukar vela hit o dit…i år har vi tagit tre granar i vår skog ! En står på bron (där vi alltid brukar ha en gran med slinga i) En annan liten har vi i vardagsrummet och en lite större i mitt bloggrum, och precis alldeles nyss gjorde jag ett nytt inlägg och visar granarna. Bilderna blev dessvärre inte så bra, men det blev ett inlägg i alla fall, hihi…har för övrigt tankar om att sluta blogga, vi får se efter jul o nyår hur jag gör !
Ha en härlig vecka nu och stressa lagom…det gör jag ;))
Kramis

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »