Det hjälper inte att bli sur…..allt ordnar sig……..

av Home2Tiny
Fyra dagar kvar…..
Och här har såklart all snö regnat bort….men jag ger inte upp hoppet, utan ber en tyst bön till vädergudarna om en vit jul.
Annars så fick jag besked igår från CDON att mitt paket är borta, kaputt, puts väck och jag citerar “Jag rekommenderar därför att du köper varan på ett annat sätt”

Jamen tack för den CDON……
Bara sådär fem dagar innan julafton……
Så nu får jag ge mig ut idag och hålla alla tummar och tår att jag hittar julklappen till min prinsessa i småstaden istället…

Grrrr och jag som klappade mig själv på axeln för ett tag sedan för att jag varit ute i så god tid med att beställa de flesta klapparna….

Ja, ja det blir inte bättre av att bli sur, allt ordnar sig, men av CDON tänker jag inte shoppa igen hos, så det så…..

Något jag däremot är fruktansvärt nyfiken på är ett stort paket som landade under granen igår och det var han den skäggiga som levererade det, så jag misstänker starkt att det är till lilla mig.

Japp nu längtar jag än mer till julafton….kan inte hjälpa det, men helst skulle jag vilja slita upp allt det där pappret nuuuu, bara för att få kika…….

Tålamod…..kan man önska sig det i julklapp, he, he….

Jamen lite julstress, en aningens nyfikenhet och en hel del julefrid…..precis som det ska vara såhär dan före dan….före dan…före dan…före   ……………………………..

Kay Bojesens apa hittar du till kampanjpris HÄRDesign letters espressokoppar (som jag använder som ljuslyktor just nu) hittar du HÄR 

Normann Copenhagen Tablo bord hittar du HÄR 

Fling julstjärna i storl 33 cm till kampanjpris hittar du HÄR

Och Fling julstjärna 50 cm som jag har hittar du HÄR  

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Nu ska jag dekorera tårta och snart köra in till stada för att överraska mina kära kollegor med en godsak till förmiddagskaffet.Njut av dagen vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

Mamma C 20 december, 2017 - 08:20

Så tråkigt med paketet, hoppas du hittar det du beställt i er stad istället.
Kram Carin

Svar
Home2Tiny 21 december, 2017 - 12:18

Min näthandel har gått sådär i år…. men det är ju väldans smidigt när det funkar… Som tur var hittade jag något fint i vår stad så jag tror nog min prinsessa ska bli glad. Önskar dig en riktigt God Jul. Kram Tina

Svar
Anonym 20 december, 2017 - 21:24

Ja tyvärr, kommer inte jag få mina varor utbyta heller till julafton. Så sne …… att handla på nätet är verkligen värdelöst när sakerna de skickar är andrasortering. Har mejlat åter idag och de har inte ens svarat…inga nya varor är skickade.. Detta är andra gången från Cervera. Förra gången tog det 7-8 veckor.. Ha en god jul hoppas det löste det sig för dig.

Svar
Home2Tiny 21 december, 2017 - 12:20

Men fy vad trist. Jag hoppas innerligt att Cervera kompenserar dig för allt strul. Jag fick lösa mitt lilla bekymmer med att handla på stan i stället. Men nu är det annat som strular. Näthandel är superbra när det funkar…. Önskar dig en riktigt God Jul och hoppas att allt ordnar sig och du får en mysig jul. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »