Blir du själv lurad, så blir med all säkerhet alla andra det också…….

av Home2Tiny
Nu under julen är det framför allt en sak jag pyntar extra mycket med…..
och det är blommor och granar
Enligt mig är det tillsammans med mycket ljus i alla former det bästa julpyntet.
Det skapar en sådan där varm och välkomnande känsla i varje rum som man vill ha särskilt mycket av i juletid.
Men jag ska vara ärlig, det kostar också, jag menar jag tror jag är inne på fjärde eller femte omgången av hyacinter och snittamaryllisarna har bytts ut ett antal gånger.

Visst det är värt det och jag vill under inga omständigheter vara utan de här fantastiskt fina julblommorna, men visst blir jag glad när jag springer på kvistar som är konstgjorda men ser så otroligt äkta ut.

De här röda historierna blev jag själv lurad av.
De stod på blomavdelningen på Maxi och jag var i färd att köpa dem som äkta vara, men gissa om jag blev lång om nosen när jag tog tag i dem och märker att de är av plast och frigolit.
Ha, ha……lurad…..

Och för cirkus 70 kronor styck har jag nu gjort en blominvestering för ett antal år framöver, he, he….

Så det får bli dagens tips, pynta med många ljuvliga, näpna färska julblommor men tveka inte att komplettera med fejkade också, blir du själv lurad så blir med all säkerhet alla andra det också…..
Plus att du har tjänat en slant också….inte dumt alls….
Och sen den här helt fantastiska urnan är ett sådant fynd att jag bara smäller av.
Och nej jag är inte sponsrad för jag betalade gladeligen 350 kronor för den, alltså när jag såg den hos RUTHiga EMMA sa jag till Karin – Du har glömt en etta där på prislappen.-Nope säger Karin den kostar 350 kronor.
-Taget och jag blev med en fantastisk urna….Alla RUTHiga EMMAS produkter hittar du HÄR
Urnan hittar du i butik.
Inte kan man tro att de här är falska bär….
Nu ut och leta efter julklappar till julklappsspelet, wish me luck!
Ha en alldeles ljuvlig dag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

House and Garden by Bia 14 december, 2017 - 08:40

Fin kombo med bären och urnan tillsammans !…ska kolla efter kvisten till veckan
då vi handlar mat på Maxi ;)……jag har faktiskt en liknande här hemma, men där ser man att den är fejk. Ha en fin dag. Här har vi verkligen ett vinterlandskap nu…få se hur länge det varar ?
Kram bia

Svar
Mamma C 14 december, 2017 - 08:52

Nu förtiden är det konstgjorda så otroligt likt de riktiga i blomväg. Det blev vackert i din nya urna med.
Ha en fin dag.
Kram Caein

Svar
Monika 14 december, 2017 - 12:03

Betalade du 280:- för dina 4 kvistar? Jag har tagit in ris och kvistar från trädgården, tall, en, tuja, idegran, korallkornell o gul kornell. Även mossa har jag tagit i trädgården. Idag har jag också köpt 8 hyacinter för 100:-. Har sett billigare för en femma styck. Det är min tredje omgång hyacinter men jag sparar alla lökar och gräver ner i trädgården i vår. Våren efter blommar de och alla år efter det, är jättefint när de blommar i april.

Svar
Home2Tiny 14 december, 2017 - 12:49

Hej Monika. Nej det var för mina 2 röda kvistar jag betalade 70 kr st. Bomullskvistarna är äkta men de köpte jag för kanske 50 kr st men har haft dem i två år nu. Sen är det ju fantastiskt att ha en egen trädgård och plocka diverse växter i. Tyvärr har inte alla tillgång till en sådan och även långt till skogen. Många är också allergiker vilket gör att sådana här kvistar och blommor är superbra. Men jag håller med, äkta vara är alltid det bästa och finaste, men det är tur att det finns alternativ som inte kostar skjortan och som man dessutom kan spara år efter år.. Ha nu en härlig dag. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »