När svarta huset fylldes med varma skratt och en sprakande energi

av Home2Tiny
Så kom de……..äntligen…..
Japp i torsdags eftermiddag ramlade de in……… kreativa Katarina och sköna Helena och genast fylldes svarta huset med de varmaste skratten och med en sådan sprakande energi att det skulle kunna värma ett helt samhälle, typ…..
Tänk att vi tack vare bloggen har fått in de här sköna bönorna med sina fina familjer i våra liv, något jag är evigt tacksam och så galet glad över.Och där stod de med full packning, kamerorna (såklart) i högsta hugg och famnen full med blommor, bubbel och present, jamen hur glad blir man inte då på en skala liksom

Denna ljuvliga bukett fick jag, helt i “mina” färger och visst blir man glad ända in i hjärteroten av ett sådant fång.
Och jag såg lite ut såhär i en mer vuxen onepiece och så skulle en bubbelflaska näsan….men bara nästan lika stor som mig korkas upp.Jag menar sådana här tillfällen måste firas ordentligt….
Mr C hade varit och köpt praliner på Feltds och jag måste säga att de var ljuvligt goda till bubblet.
Efter att jag öppnat min tokfina present (som ni ska få se en annan dag….japp en blogg-cliff-hanger) och vi gått den obligatoriska hussynen (det var första gången Katarina var här) så smög jag fram några goodiebags till damerna….. vet ju sedan gammalt är de är en smula förtjusta i sådana nämligen….
Och det blev många glada tillrop och sen blev det ett fasligt babblande, så mycket att vi fullständigt höll på att glömma det där med mat….
Till slut blev det klart….. och jag bjöd påFörrätt, rostade körsbärstomater med buffalomozzarella som du hittar recept på HÄRFisksoppa som du hittar recept på HÄR

Desserten orkade vi inte utan fick sparas till dagen efter…..

 

Dagen efter startade lite såhär efter en lååång frukost.Piff och Puff….piffade till sig….. och blev hur snygga som helst
Sköna Helena i sin toksnygga blus från Gina Tricot, hon hittar mycket snyggt där…
Sen styrde vi kosan ner mot Båstad och min favoritbutik Design House Stockholm.Där firade man redan advent och jag måste erkänna att nu längtar jag verkligen till denna mysiga högtid.
Helena köpte sin första julklapp och nope jag säger inte till vem….
Hungriga begav vi oss till Sand i Båstad
Och fick den här utsikten till den goda lunchen
Sen skulle kreativa Katarina bli fotad i sin nya fina kappa från Odd Molly, men där gav jag upp. En bild blev det innan en ansiktsnerv sa ifrån, kan säga att den inte blir glad av höstliga vindar så jag begav mig mot bilen medan de andra fotade.
Kvällen avslutade vi med en faslig massa plock
och efterrätten, citronmousse, som du hittar recept på HÄRTänk att tre dagar försvinner i en sådan rasande fart. Det var dagar som jag aldrig ville skulle ta slut…..Men de är dagar som jag kommer leva läääänge på och som jag bevarar ömt.

Vänner som de här två växer inte på träd och att just jag har fått förmånen att vara en liten del av deras liv är något som jag värnar om som en ovärderlig skatt.

Nu längtar jag bara till nästa gång vi ses……

Ha en soft söndag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

8 kommentarer

Sallys hus 22 oktober, 2017 - 10:27

Hej vännen… nu rinner en liten tår ner för kinden för att ett par dagar går så fasligt fort…men ett leende fångar upp tåren för att jag är så tacksam att få ha er i mitt liv! Stort tack vännen och vilka underbara bilder!
Kraaaaam Katarina

Svar
Inredningochguldkanter.se 22 oktober, 2017 - 12:24

Supermysigt! Kramis Pernilla

Svar
Mamma C 22 oktober, 2017 - 13:38

Vilka härliga dagar.
Kram mamma c

Svar
Cat 22 oktober, 2017 - 15:21

Men åhhh, vilka bra tips du bjuder på. Ska noteras till nästa gång vi besöker sonen i Halmstad 🙂
Ha de gott. Kram

Svar
Ninni - La Dolce Vita 22 oktober, 2017 - 16:02

Härligt att ni funnit varandra. Njut!

Svar
Razzy 22 oktober, 2017 - 16:07

Härligt när man hittar goda vänner och minnen som dessa kan man leva länge på. Kram Eva

Svar
Sabelhagens Olivlund 22 oktober, 2017 - 16:50

Mysiga dagar ni haft tillsammans, det lever man länge på.
Jättefina bilder.
Kram Maria

Svar
Adela 22 oktober, 2017 - 18:59

Å såååå mysigt och man skulle bara vilja vara med! 😉
Ni är dundersnygga alla tre och vilka härliga dagar! Förstår att det är energihöjande ♥

Kramar
Adela

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »