När man skippar det som hela Sverige verkar göra…….

av Home2Tiny
Nope ingen kanelbulle för mig igår
Det räckte sannerligen att jag hade en satans värk i ansiktet, att plussa på med magont också hade känts too much.I och för sig skulle jag kunnat bakat kanelbullar lchf (du hittar receptet HÄR) men den orken hade jag fått leta efter med ljus och lykta…..

Så jag skippade det som hela Sverige verkade mumsa på igår och fikade på dadelbollar med lakritssmak istället (du hittar receptet HÄR) vansinnigt gott om jag får säga det själv….


Annars så händer inte så mycket just nu förutom att jag fjäskar något förskräckligt för Mr C, har en förhoppning om att mina bedjande (blå) rådjursögon ska få honom att förstå att det där med att byta golv på undervåningen ska ta fart i helgen.


Nu ska vi visserligen fira Filip på söndag men det hindrar väl inte att vi sätter hela gänget på ovanvåningen, huvudsaken att de får tårta….eller????


Så vi får väl se hur det hela slutar……

Nu ska jag jobba undan lite.Ha en toppendag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

3 kommentarer

Mamma C 5 oktober, 2017 - 07:30

Dom där bollarna är minst lika goda som en kanelbulle…som jag åt igår.
Ha en fin dag.
Kram Mamma C

Svar
Kamilla Rytterlund 5 oktober, 2017 - 08:16

Chokladbollar är ju också mums mums. Må så gott. Kramis Kamilla

Svar
Annika 5 oktober, 2017 - 14:07

De såg riktigt goda ut. Men jag mumsade en kanelbulle minsann. 🙂 Hoppas ni kommer igång med golven i helgen. Kram Annika

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »