720
Försvinnande god, var min höst-de-luxe-frukost i morse.
Keso à la malta, perfekt som både frukost, lunch, mellanmål eller dessert, mättande, nyttigt och fräscht.
Speciellt nu under den mörka årstiden äter jag det ofta och idag toppade jag den med knastriga, rubinröda granatäpplekärnor som för övrigt är en stor favorit.
Vill du inte blanda keson med vispgrädde är det också väldans gott att veva ner rysk yoghurt, det brukar jag också göra.
Did You Make This Recipe?
Har du lagat det här receptet? Tagga mig på Instagram @Home2tiny
Annars så är golvet klart, hurra!
Så
förutom att jag ska jobba, vara ungdomstaxi och personal shopper till
yngsta sonen idag ska jag försöka börja att fixa och pyssla till rummen
där nere, gissa om det kliar i fingrarna..
förutom att jag ska jobba, vara ungdomstaxi och personal shopper till
yngsta sonen idag ska jag försöka börja att fixa och pyssla till rummen
där nere, gissa om det kliar i fingrarna..
Jag som får riktigt “finbesök” på torsdag vill ju att det ska vara klart tills dess.
Så dags att sätta fart!
Ha en toppendag vänner!
Kramisar
T
4 kommentarer
Himmel vännen…slit inte ihjäl dig nu…du vet ju att vi är lite hejsan hopsan båda två..;)
Magiska bilder som alltid…
Snaaaaaaart…ääääntligen!! Kraaaam
Åååå så himla smarrigt!
Idag blev frukosten inte så utsvävande, bara ett knäckebröd med groddar.. Var inte så sugen idag.
Är hemma idag då jag känner att jag behövde en paus och bara vara lite.
Å såååå mysigt med besök! Saknar er verkligen så himlans <3
Ha en fin dag nu!
Kramar Anna
Härligt att golvet äntligen är helt färdigt, ska bli så spännande att se hur det blev, hoppas dagen blir superbra. Kram Eva
Så gott och smarrigt.
Kram mamma c