Livet och svensk sommar när det är som allra bäst

av Home2Tiny
När jag vaknar till spöregn och en betonggrå himmel
då är jag glad att kunna sätta mig och redigera bilder från förra veckans helt andlöst vackra kväll på Bettans i Tylösand.
Det var en sådan där kväll jag tar med mig in i höstmörkret, för den innehöll allt det där som kan få vilken hösttrött själ som helst att bli varm ända in i hjärteroten.
Goa vänner, andlöst vacker havsutsikt, skaldjursnirvana, magisk solnedgång och konsert med Stiftelsen, jamen ni förstår, livsnjutning på allra högsta nivå…
Och vi startade kvällen här hos Calle och Karin med bubbel (inte för mig som agerade chaufför den här kvällen) i kvällssolen
Och Niike blev kär i Mr C
Skokärlek…

Och så hamnade vi här på Bettans, med den här utsikten…….
Eftersom Stiftelsen skulle spela på Solgården den kvällen samlades det hur mycket folk som helst i sanddynerna..

 

Först ut på skaldjursplatån var ostronen. Jag kan säga som så att jag älskar skaldjur men ostron……..aldrig i livet, det går bara inte, bara tanken att den där saken ska simma runt i min mun får det att vändas i magen.
Men det var andra som var modiga…
Och det gick ju ganska bra, rätt sammanbiten men helt ok….
Och en till till som var modig…
Och där säger minen mer än ord……
Så det var väl tur att sushin kom in och Karin fick äta något hon älskar
Och skaldjursplatån…. jag var i himmelriket…
Vi åt och vi åt allt medan solen gick ner i horisonten
Alltså det är så sagolikt vackert
Den här kvällen….det finns nästan inga ord för den, allt var bara så…….magiskt……
Livet och svensk sommar när det är som allra bäst.
Ha en härlig sommardag vänner!

HÄR hittar du mer info och vägbeskrivning till Bettans Bar

Kramisar

LIKNANDE INLÄGG

11 kommentarer

✫ Fru Eriksson 24 juli, 2017 - 08:35

Woooooooo underbart sååå go Niike & vacker solnedgång … ❤️
Sommarmys på hög nivå/Kranm finaste!

Svar
House and Garden by Bia 24 juli, 2017 - 08:52

Det ser ut som ni hade en trevlig kväll…härligt !!
Idag åker vi hem till stan en sväng…halvklart väder men 20 grader helt okej ;))
Kram bia

Svar
Mamma C 24 juli, 2017 - 10:28

Vilken härlig kväll med en massa gott att äta också.
Kram mamma c

Svar
Plommonhuset 24 juli, 2017 - 20:08

Svensk sommar när den är som bäst :-)!!! Kram Sofia

Svar
Channal 24 juli, 2017 - 20:18

Vilken dag/kväll! Helt underbar och era fantastiska bilder säger allt! Älskar't!! Ni är de bästa fotograferna!

KRAM Anna

Svar
Wikers Liv 24 juli, 2017 - 20:28

Magiskt var nog bra beskrivet! Ser helt underbart ut! Ja, magiskt… 😉
Jag tokgillar också alla sorters skaldjur (hoppar dock över krabban för jag tror den ger mig nässelutslag) och ostron är faktiskt lite festligt. Man hinner inte känna så mycket smak, den halkar ner rätt snabbt och smakar mest "hav" 😉
Kram/Maria

Svar
Villa Ryttarängen 25 juli, 2017 - 06:36

Vilken mysig kväll. Skaldjur skulle jag kunna äta varenda dag och så lite fisk dessemellan. Ostron har jag smakat men näää inte så gott som det kostar. Vilka härliga, glada och ljuvliga bilder. Glad blir man…Kraaam Pia

Svar
Monika 25 juli, 2017 - 08:06

Så vackert. Äääääälskar ostron, blir alldeles lycklig när jag äter dem. Var dålig i magen när jag var utomlands, skulle inte gå med och äta men så sa jag otippat att ostron var jag sugen på. Sagt och gjort, 12 ostron intogs med lätthet och sen mådde både magen och jag prima.
Kram Monika

Svar
Monika 25 juli, 2017 - 08:07

Så vackert. Äääääälskar ostron, blir alldeles lycklig när jag äter dem. Var dålig i magen när jag var utomlands, skulle inte gå med och äta men så sa jag otippat att ostron var jag sugen på. Sagt och gjort, 12 ostron intogs med lätthet och sen mådde både magen och jag prima.
Kram Monika

Svar
Maria Kontorsråttan 25 juli, 2017 - 19:56

Så trevligt det verkade vara. Underbara bilder som förmedlar glädje.
Kram
Maria

Svar
svart vitt och rött 27 juli, 2017 - 11:03

Wow vilka underbara bilder!!

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »