Att hänga med bästa fotografen under en familjefotografering

av Home2Tiny

Att vara gift med en fotograf är inte så dumt…..
speciellt när man bloggar…..

Nu är ju Mr C inte heltidsfotograf utan han driver sitt fotoföretag vid sidan av sitt ordinarie arbete, men han hinner med en hel del fotograferingar ändå, framför allt nu på sommaren….

Som ni förstår har jag lärt mig en hel del av han och förmånen jag har är att kunna följa med på hans uppdrag, observera och tassa runt i kulisserna för att inte störa, men ändå experimentera med kameran och alla inställningar, japp jag kör bara med manuella inställningar…….

Det här är en skola som jag har lärt mig sååå mycket av, tänk när jag började blogga för snart fem år sedan, då trodde jag allt en kamera handlade om var att trycka på den där knappen där det säger klick…..

Och visst så kan det ju faktiskt vara och det är absolut inget fel i det, men jag ville så mycket mer, envis som synden har jag lärt mig allt vad alla rattar och knappar är till för från grunden och jag lovar det är inget man lär sig över en natt och nej……jag är långt ifrån fullärd om man nu någonsin blir det….

Men jag älskar varje sekund av det och är det någon gång smärtan och det tunga försvinner för en kort sekund är det i de här ögonblicken när det är jag och min kamera.

Så när Mr Sea Foto skulle ut och fota den här söta familjen kunde jag inte låta blir att följa med, vara i bakgrunden för att lära mig ännu mer….

Inlägget innehåller viss reklam för Mr Sea Foto

Nu är inte de här underbara bilderna mina utan Mr Sea Fotos, japp han är en jädrans bra fotograf den där mannen……å andra sidan hade han också en fantastiskt fin familj på alla sätt att fota, så det var bara hänga med i svängarna och låta kameran göra sitt…..

I alla fall så vet ni väl att ni kan ta kontakt med Mr Sea Foto för en fotografering

Porträtt
Familjefotografering
Bröllop
Produktfotografering
mm

Maila bara på mr.sea.foto@gmail.com
eller
Besök hans Facebooksida Mr Sea Foto så hittar du kontaktuppgifter där.

Han tar vissa uppdrag även utanför Halland, mer info får du vid kontakt…..

Hör bara av dig, så kanske vi också ses………

Nu en kopp kaffe till, innan jag tar tag i dagen.

Ha en lovely dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

6 kommentarer

Svägerskan 31 juli, 2017 - 09:51

Vilka härliga bilder på en härlig familj!!

Svar
Sallys hus 31 juli, 2017 - 11:15

Hallå raring…
Ja vad säger man? Finns det ord? Han kan han den där mr C… magiska bilder och vilket otroligt minne för den söta familjen. Så droppar det tårar när jag läser ditt förra inlägg…SÅ orättvist…du är verkligen en av de starkaste människor jag känner <3 Kraaaaaaaaam Katarina

Svar
Anonym 31 juli, 2017 - 15:44

Helt underbara bilder, önskar så att jag hade haft något liknande när mina barn var små.
Har ju mängder av bilder på barnen, men inte på hela familjen.
Så duktiga ni är båda två på att fotografera!
Kram Monica

Svar
Mamma C 31 juli, 2017 - 16:33

Så fina bilder på barnfamiljen.
Kram mamma c

Svar
No34 1 augusti, 2017 - 06:14

Uuuuunderbara foton att spara för familjen…!
Kram Kate

Svar
Junitjej 3 augusti, 2017 - 13:37

Vilka fantastiska bilder!!!

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »