Önskelista till sovrummet

av Home2Tiny
Junis önskelista…..
…är mest en moodboard för sovrummet.
Prylar och pinaler som jag har kikat på och som jag tror kommer passa perfekt där inne.
Något som jag inte tagit med är matta.
Alltså finns det något svårare???
Hur stor ska den vara? Färg? Bomull eller silke?
Frågorna är fler än svaren så det är något som jag får kolla vidare på.
Annars så börjar saker och ting falla på plats…
Och hörrni fredag och allt, jisses så skönt.
Men något bubbel blir det inte här ikväll, ska vara taxi åt Mr C som ska ut på ölprovning.
Men en hel helg ligger framför oss, underbart är bara förnamnet…..
1. Den här spegeln från Normann Copenhagen är både praktisk och snygg så stort gilla på den. Hittade den till ett bra pris HÄR
2. Nu har vi en kristallkrona i sovrummet, men jag tror jag vill ha något mer “luftigare” och inte så strikt. Det här “molnet” från Ikea tycker jag är en bra kombo av lekfullhet och design. Du hittar den HÄR
3. Nya sänglampor behövs och eftersom jag har kikat lääänge på JWDA Concrete lamp från Menu så står den väldigt högt på önskelistan. Du hittar den HÄR 
4. Är ett stort behov av rullgardiner. Just nu har vi inga alls så japp här vaknar vi typ när solen går upp. Kan bli en aningens sömnigt i längden. Så nya gråa rullgardiner pronto. Du hittar dem HÄR 
5. Det där med sängbord har varit en aningens klurigt att hitta eftersom ytan jämte sängen är begränsad. Men en hylla från Muuto tror jag kommer bli perfekt. Du hittar dem HÄR 
 
6. Knoppbräda från Åhléns som ska målas i samma färg som väggen. Du hittar den HÄR
 
7. Spegel, spegel på väggen där…..Japp en spegel vill jag ha och den här från Rusta ska jag kika lite närmare på. Du hittar den HÄR
Ha en förträfflig dag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

7 kommentarer

✫ Fru Eriksson 2 juni, 2017 - 07:34

Wooo,Snyggt som bara den ……..
/Kram finaste!

Svar
Home2Tiny 2 juni, 2017 - 08:54

Test

Svar
Anonym 2 juni, 2017 - 09:47

Precis…matta till sovrummet är det svåraste. Nästan alla bloggare har valt stoooora mattor som ligger en bra bit in under sängen och på sidorna. Det är ju snyggt, men inte så praktiskt. Jag gjorde likadant, men visste nästan säkert att jag inte skulle gilla det. Det gjorde jag inte heller! Det bästa jag vet är att när man byter sängkläder och vädrar så är det att torka golvet ordentligt. En stor matta är ju inget du rullar ihop och slänger ut på räcket 1 gång i veckan. Så mitt tips till dig, välj lätta mattor som man kan hänga ut när det är städdags.
Kram Monica

Svar
Home2Tiny 4 juni, 2017 - 07:08

Tack för ditt tips Monica. Får fundera ett tag till på det där matta, för svårt är det. ha en fin dag. Kram Tina

Svar
Flower of Fame 2 juni, 2017 - 12:40

Härlig moodboard. Så mysigt med ledig helg igen, ha en fin helg Kram Pernilla

Svar
Anonym 2 juni, 2017 - 18:45

Snygga sänglampor!
Ska nog också köpa de, men fick beslutsångest över vilka det ska bli ( inte den i mässing) Får fundera ett tag:)

Svar
Home2Tiny 4 juni, 2017 - 07:06

Visst är de snygga och jag har själv lite beslutsångest vilka jag ska köpa….. Även om jag inte heller är förtjust i mässing så hm, just de här tycker jag om.. Skriv gärna en rad om du köper dem och vilka det blev, alltid kul att få höra. ha en fin dag. Kram Tina

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »