Tips inför studenten eller sommarfesten

av Home2Tiny
I år har vi som sagt var student….så galet kul
…. och jag vet “någon” som kommer vara galet lycklig den 9 juni…..”någon” är en aningens skoltrött om jag säger så.

Filip själv vill ha mindre studentfest och som förälder får man respektera det, nog för att jag gärna hade haft ett lika stort party som när Felix tog studenten (det kan du kika på HÄR) 
absolut en av de roligaste dagarna i mitt liv, men det är Filip som bestämmer.


I alla fall ska tält upp i trädgården och det ska pyntas med diverse prylar och pinaler och jag har redan börjat samla på mig.Här kommer studenten gå i svart och vitt (hm….) och har du student eller ska ha en annan fest i de här färgerna ska du få ett tips.Kika in hos Nille
Där hittade jag en hel del till riktiga fyndpriser, eller vad sägs om pompoms i 5-pack där de stora kostade 20 kronor styck och de små 10 kronor. 
Studentmössor till drinktilltuggen till exempelServetter i svart/vitt
Bägare som jag förmodligen kommer att fylla med chips så man kan ta en egen bägare och sitta och smaska ur
Sugrör till de mindre barnen
Pompoms i olika storlekar ska hänga i tältet
Likadant med bägarna som kommer fyllas med godsaker
Ja och så köpte jag ballonger också såklart.Långt ifrån klar men ett steg närmare för studentpartaj…..Ha en fantastisk fredag i det underbara vädret vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

Anonym 19 maj, 2017 - 07:59

Hej!

Först vill jag bara passa på att tacka för en riktigt varm och mysig blogg. Älskar att gå in och läsa dina inlägg då de känns trygga på något sätt. Inget konstgjort eller skrytigt utan bara ärligt. Sådan tycker jag om. Har bara läst och läst och tjuvat LCHF recept men aldrig gjort ett avtryck och tackat.
Men när jag ändå ville ge tummen upp för studenttips så tänkte jag att jag passar på att tacka för allt det andra också.
Vi har också student den 9:e för äldsta dottern, alltså första för oss. Jag har också samlat på mig lite men alla tips man kan få är ju så värdefullt. Detta med små bägare att fylla med lite snacks för de som kommer inrullande en stund innan maten är ju perfekt. Så tack för allt du ger oss läsare och trevlig helg!

Med vänlig hälsning: Jessica

Svar
Home2Tiny 19 maj, 2017 - 08:55

Tack snälla Jessica, dina ord gör mig så himla glad och gjorde min dag. Studenten är något alldeles extra och jag ser så mycket fram emot den. När Felix vår äldsta tog den ja, det var bara en fantastisk dag. Hoppas ni får en helt underbar dag och stort grattis till dottern. Åter igen tack och ha en härlig helg. Stor varm kram Tina

Svar
Maria Kontorsråttan 19 maj, 2017 - 13:49

Oh, vad roligt med student. När min dotter tog studenten var bland de bästa dagarna i mitt liv. Förstår hur du känner dig. Vad vackert med stilrent svart/vitt.
Kram
Trevlig helg.
Maria

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »