En riktig fixardag…..

av Home2Tiny
Sorry för sent inlägg idag….
….men det har ta mig tusan gått i ett….

Har farit och flängt som en skållad råtta och det är först nu (klockan är 15.00) som jag sitter ner och häver i mig lite lunch.

Det är inte ofta jag är iväg, men när jag har besök på sjukhuset så försöker jag göra andra ärenden samtidigt så jag kan planera in en “dagen-efter-dag”

Så förutom sjukhusbesök så har jag fixat inför studenten, japp här ska “minstingen” säga tack och hej från plugget, känns helt overkligt……. och som ni vet är det ju en del som behöver ordnas med.

Sen skulle jag ha köpt bikini, men alltså finns det något värre….jag bara stod och stirrade på de där minimala historierna och insåg att nope, det utsätter jag mig inte för idag, men jag kom inte tomhänt ut ifrån butiken ändå, lite nytt till sommargarderoben, häpp…

Och efter några andra to-do-saker hämtade jag Filip och så skulle vi åka till sömmerskan…trodde jag…. Det blev inget med det för båda som hjälpt mig tidigare fanns inte kvar, så nu får jag googla och se vad sjutton jag kan lämna in hans byxor.

Sen var det storhandling, som Filip tack gode gud hjälpte mig med, trodde jag skulle tuppa av där ett tag, men han sprang som en iller i gångarna medans jag mer eller mindre hängde som en trasa på kundvagnen….

Och nu, nu ska jag bara slänga mig på soffan och kurera mig så gott det går…

Mycket som är fixat, så det får vara värt den där värken från hell som kommer som ett brev på posten…….


Ha en fin onsdag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

5 kommentarer

Ekenäsliv 17 maj, 2017 - 14:36

Pju… Det där med och handla kan ju verkligen ta knäck på en… Jag gillar det på riktigt INTE och slipper gärna om det går.
Annars tar jag den lilla lokala ICA butiken på vägen hem.
Hoppas du kan ta igen dig i em och kväll nu vännen…
Jag ska försöka ta hand om lite tvätt, men just nu är liksom allt så himla himla motigt…
Ha en fin kväll!
Många kramar Anna

Svar
Gabriella 17 maj, 2017 - 18:36

Stor kram till dig!<3

Svar
No34 17 maj, 2017 - 19:28

Jag är imponerad av Din kämparglöd….verkligen!!! Största kramen till Dig, vännen från Kate

Svar
Mamma C 17 maj, 2017 - 20:18

En hel del som du hunnit med, och hoppas nu din värk ger med sig.
Kram Mamma C

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »