När man har en kris

av Home2Tiny

Helt ärligt
Jag är inne i en svacka….har liksom ingen energi och kreativiteten är som bortblåst.

Vet ju att det från och till blir så här och det brukar för eller senare komma tillbaka men för första gången sen jag började blogga har det surrat till om jag verkligen ska fortsätta.

Vet inte om mina texter och bilder är så roliga längre, om mina tips ger så mycket och att visa mitt hem i det oändliga ger det så mycket inspiration????

Och jag fiskar inte efter hejarop, utan det är så jag känner just nu och tankarna är många.

Min flytt till ny sida har också fått stanna upp på grund av teknikstrul och det var kanske där någonstans musten gick ur mig, inte för att vi på något sagt lagt ner det, nej då, det jobbas på för fullt men äh jag vet inte…..

En liten bloggkris helt enkelt……och över går den, men i vilken riktning det vågar jag inte svara på just nu.


Kanske är det bara början på något nytt….

Ha en fin dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

28 kommentarer

Kajsa 20 april, 2017 - 08:02

Hej. Jag hoppas att du stannar kvar. Jag trivs med din blogg. Fina bilder , mode , inredning
småprat om ditten o datten ,med andra ord ett trevligt ställe att kika in på.Ta en paus tills du mår bättre , så ser du allt med andra ögon .Ha det bra/ Kajsa

Svar
✫ Fru Eriksson 20 april, 2017 - 09:22

Känner igen mig i känslan,men …
Håller helt med Kajsa & ger dig …..
Varma Kramar ❤️

Svar
Ninnie 20 april, 2017 - 09:43

Fortsätt! Jag läser här varje dag, även om jag är dålig på att kommentera. Blir glad av dina vackra bilder, tack!

Svar
Monika 20 april, 2017 - 09:51

Ja du inspirerar, främst dina bilder, de är outstanding. Jag kan inte använda så mycket av dina klädtips, fikar inte så ofta med godsaker till, är ingen inredningsnörd etc men njuter ändå av alla dina inlägg och biiilderna. De där lakritschokladäggen lockade du mig iallafall att köpa och de är ju sååååå gooooda.
Kram Monika

Svar
Anna 20 april, 2017 - 10:46

Klart du ska få hejarop, en blogg som din tar så klart både kraft och energi. Dra ner på tempot och ambitionerna till det känns roligt igen! Dina bilder inspirerar och kan i princip tala för sig själva:).

Svar
Razzy 20 april, 2017 - 10:59

Håller med de andra, det skulle vara tomt här i bloggvärlden utan dig och dina underbara foton och god mat. Hoppas du hittar inspiration igen. Kram Eva

Svar
Annika 20 april, 2017 - 13:18

Jag kikar också in varje dag. Du har så inspirerande bilder och säger som de andra, det skulle verkligen vara tomt utan dig. Men känner igen det där med att inspirationen förvinner ibland. Jag har också funderat på att sluta blogga, men så har det där suget kommit tillbaka igen. Hoppas det gör det för dig också. Varm kram fina du/Annika

Svar
Anonym 20 april, 2017 - 14:17

Går ofta in på din blogg för att se dina fina bilder men har sett att du lägger ut VARJE dag…Kan tänka att det blir som ett tvång, att du tror att du är "skyldig" dina följare detta och att det förväntas av dig…
Tycker att du ska se bloggen som något du gör för DIN skull, lägg ut bilder när du känner för det, när du har något du vill dela med dig av och visa…du är inte skyldig någon något…vi gillar dig och dina bilder även om du inte lägger ut varje dag…Kram Sara

Svar
Hanna 20 april, 2017 - 15:11

Jag tycker att du ska göra det som känns bäst för dig. Fortsätta blogga eller inte kan bara du svara på. Jag tycker inte att du ska blogga för vår skull utan gör det för din skull. Kanske ett blogguppehåll är vad som behövs för att du ska hitta inspiration igen. Jag tycker dock mycket om att gå in och kika här och jag gillar verkligen blandningen av inredning, recept och fina outfits. Kram på dig!

Svar
annamaria gunnarsson 20 april, 2017 - 15:23

Din blogg är mitt andrum! Jag kommenterar inte så ofta, tyvärr, men jag går in här varje dag, ibland två gånger om dagen, och blir alltid på gott humör, så fina bilder och jag älskar dina outfitbilder, gillar även att du har en allvarsam sida, och att allt inte alltid är så rosenrött, ett liv som vi många lever, ups and downs…
din blogg är verkligen en pärla bland bloggar, hoppas du kommer fortsätta glädje med dina bilder och dina texter!

Kram/MariaG

Svar
Sabelhagens Olivlund 20 april, 2017 - 17:23

Jag har en trädgårdskris, vill liksom inte hålla på och greja längre och absolut inte rensa ogräs..det som jag tyckte var medativt förut, nu känns det mest som ett tvång. Och jag dras mer och mer åt inredning och flärd istället:) Kanske dags för en förändring här också. Men nu var det ju inte mig jag skulle skriva om:)
Jag kikar in här varje dag, och jag gillar din blogg mycket, gillar dig som person (eller hur jag ska säga fastän vi inte träffats) och jag gillar att läsa om vad du gör och så. Men samtidigt förstår jag dig så väl att du funderar i de banorna. Jag tycker att du är superduktig på att få till en otrolig variation, jag har själv tänkt att hur sjutton ska jag kunna få till olika inlägg när alla trädgårdsinlägg försvinner.
Jag hade ju ett uppehåll i höstas, jag kunde helt enkelt inte få till ett endaste inlägg. Kroppen och knoppen ville inte. Men vid jul kändes det okej igen och jag började lite smått.
Gör precis som du känner för och var nöjd med ditt beslut vad det än blir.
Kram på dig vännen

Svar
Åsa 20 april, 2017 - 17:24

Älskar dina bilder å texter men gör det som känns bäst i hjärtat för stunden. Som flera andra skriver är det kanske bra med en liten paus flr å hitta gnistan. Men gudarna ska veta att jag kommer å sakna dig 🙂

Kram Åsa i Vbg

Svar
Milla 20 april, 2017 - 19:00

Tina, förstår din känsla! Har själv tappat min "naturliga" blogglust och känsla. Och värre är, jag har tappat det där med att läsa bloggar en hel del. Känner att det tar så mycket tid. Att det känns som allt upprepar sig hos alla. Kanske för att jag läser lite likvärdiga bloggar, skalat av till dem jag gillar men alla är rätt lika.. Jag märker ju – som flera säger här i kommentarerna – att de här med kommentering har minskat radikalt, för att alla kanske läser numera i mobilen, på språng. Jag funderar mycket på hur bloggandet kommer att se ut om ett par år, känns som om att det minskar och andra forum tar över…. Jag tycker att man inte alls behöver blogga varje dag, det är då det kanske upprepar sig och blir rätt lika, både för den som skriver och läser.
Jag jobbar på att komma tillbaka till lite mer frekvent bloggeri, ta lite paus Tina om du behöver eller gör lite färre inlägg, det tror jag alla tycker är helt ok 😉 KRAMKRAM

Svar
Mamma C 20 april, 2017 - 19:08

Jag är här och läser varje dag och gillar det du skriver och även dina fina bilder som du visar. Men man måste tycka det är kul det man gör för att göra det.
Kram C

Svar
Jeanette 20 april, 2017 - 19:30

Jag hoppas verkligen att du hittar lusten igen! Även om jag inte kommenterar särskilt ofta så läser jag och njuter av varenda inlägg du gör.
Kram J

Svar
Anonym 20 april, 2017 - 20:05

Jag kan förstå att det blir trögt ibland när man bloggar. Jag är ju bara en sån som läser andras bloggar och inte bloggar själv. När jag lekte med tanken så blev det just det där att man får ett jobb där man ska prestera och visa nåt snyggt hela tiden. Så jag sa nej till mig själv. Du kanska kan dra ned till 2 ggr i veckan eller nåt liknande? Jag liksom andra läsare tycker att du lägger upp så fina foton, recept osv.

SB

Svar
Anonym 20 april, 2017 - 20:39

Hoppas verkligen du orkar och vill fortsätta blogga på samma sätt som nu. Läser din blogg varje dag och vet att du har många anonyma följare. Kram.

Svar
Ekenäsliv 20 april, 2017 - 20:42

Sötaste Tina, Jag skulle känns mig halv om du inte fanns här…
Dina trygga vackra inlägg. Dina bilder som alltid får mig att tappa hakan…
Din ärlighet och din värme.
Men det måste ju kännas rätt och bra för dig.
Och jag tvivlar jag med… När jag liksom släppt bomben om att vi ska sälja så har jag lite tappat lusten.
Köper inget, flyttar inte direkt om något. Håller ordning, absolut. Och rensar som jag aldrig tidigare gjort.
För vi kommer med största sannolikhet flytta till något mindre och jag vill inte förvara saker lite varstans hos folk.
Nej, vårt liv måste bli enkelt och mer okomplicerat.

Sen tror jag med att din saknad efter din son svider inom dig.
Du känner att en del av dig är på andra sidan jordklotet.
Det är liksom så kort tid sedan han åkte, du har inte vant dig än.

Ge dig själv tid.
Du är på riktigt en vacker person som jag beundrar på många sätt Tina.
Och jag uppskattar att du är ärlig och öppen.
Livet är så mycket och det är tillåtet att känna alla känslor.
Ibland är det verkligen botten botten. Men nästa dag så kan man ju känna sådan enorm glädje och kärlek till livet igen.
Jag förstår dig… hoppas du förstår att jag menar det på ett väldigt ödmjukt vis.
Sov gott!
Många varma kramar Anna

Svar
House and Garden by Bia 20 april, 2017 - 21:01

Många kommentarer, hihi…men jag är nästan i samma situation funderar ibland om jag verkligen
ska fortsätta…instagram har tagit över och jag har tappat många läsare har jag märkt…har sett att även andra bloggerskor har fått mindre kommentarer osv…..det är kanske inte lika "inne" att blogga längre, vad vet jag. Men allt förändras…på gott och ont.
Tycker du ska göra som du känner för…följ ditt hjärta 😉
Kramis bia

Svar
No34 21 april, 2017 - 05:53

Skulle bli ledsen om du inte fortsatte, då din fina blogg inspirerar och gör en så glad, även om jag varken shoppar, fika /bakar eller är någon inredningsnörd…. Men Din blogg inspirerar mig med dina fina foton och härliga texter!!!
Ha det bäst och en härlig fredag, fina Tina!!
Kram från Kate

Svar
Anonym 21 april, 2017 - 06:10

Säger bara fortsätt älskar dina fina bilder…. och allt bak och dina reflektioner.
Kram

Svar
Anonym 21 april, 2017 - 17:10

Hej fina Tina. Skulle sakna dej massor. Men det måste ju kännas bra & rätt för dej. Har ju hänt en del i ert liv så du behöver kanske lite "smälttid" som vi brukar säga. Ibland behöver man det för att komma vidare.
Ta hand om dej. Tänker på dej.
Kramar Helene

Svar
Anna 21 april, 2017 - 18:42

Kära du! Jag har följt dig i flera år och skulle verkligen sakna dig om du slutade blogga. Du har en så skön mix av högt och lågt, dyrt och billigt, eländigt och roligt.
Ta en liten paus om du behöver men lova att du återkommer 🙂 kram Anna

Svar
Junitjej 21 april, 2017 - 18:59

Jag förstår känslan, men jag hoppas såklart på att du fortsätter blogga.

Svar
Lena H 22 april, 2017 - 12:12

Hoppas verkligen att du inte slutar blogga! Kikar in här flera gånger om dagen ibland, inspireras och tycker att du bloggar om både högt och lågt, olika prisklasser, fina bilder, roligt med mode och kläder, inredningen, jätteroligt att följa! Jag kommer sakna det väldigt mycket om du inte fortsätter. Ha en fin helg!

Svar
Anonym 22 april, 2017 - 14:48

Bästa Tina, din blogg var för mig den absolut första bloggen som jag började kika in på och idag följer jag faktiskt bara dig och 2 andra. Jag tycker du är en helt underbar person med så mycket styrka och vilja. Har fått så mycket bra tips från dig! Tack 🙂 Hoppas du fortsätter när du känner att inspirationen och lusten infinner sig igen. Kram A-C

Svar
Anonym 22 april, 2017 - 16:58

Har full förståelse om du inte orkar blogga. Vill bara att du ska veta att det blir väldigt tomt utan dig och dina inlägg. Efter att ha läst din blogg i flera år känns det som att förlora en vän. Du har en otrolig förmåga att förmedla energi, tips och idéer till oss läsare. Jag och många av mina vänner hoppas innerligt att du "kommer tillbaka". Kram.

Svar
anettan 22 april, 2017 - 19:45

Så tror jag vi alla känner i perioder. Ta hand om dig själv bara. Kram Anette

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »