När det svider i plånboken

av Home2Tiny
Det är mycket påsk i svarta huset i år….
Men jag behövde en upphottning på mitt påskrassel, eller rättare sagt jag behövde i princip köpta allt nytt eftersom det mesta låg i källaren…….. och då är det liksom kul att visa vad jag hittat för något, förhoppningsvis inspirera det.Och i vanlig ordning så blandas det hej vilt med både billigt och dyrt, design med lågprismärke, det är sådant jag inte bryr mig det minsta om, huvudsaken är att det passar in i vårt hem… och att jag tycker om det såklart…..

Och det här påskägget hur fint är det inte på en skala liksom, “mina” färger, sådär stilrent och enkelt, såklart att jag föll som en fura för det och jag vet ibland svider det i plånboken….speciellt när jag får betala…..15 kronor, ha, ha…….

Alltså ärligt har det en viss likhet med ett designägg från våra danska grannar men som har en helt annan prislapp, så japp jag är inte bara nöjd utan supernöjd och var du hittar det, på den mycket fabulösa butiken Netto, inte att förakta på något sätt, för där kan man sannerligen göra fynd, så det så…….

 

Och de där syndigt goda lakritsäggen…….
Ha en mysig dag vänner!Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

7 kommentarer

Fru Eriksson 6 april, 2017 - 07:26

Åh,så fiiint & vilka ljuvliga Foton ….
/Kram i vårsolen till dig!

Svar
Annika 6 april, 2017 - 08:37

Wow, du är verkligen en mästare på att hitta fina saker och till bra priser. Och lakritsägg…så sugen jag blev på det nu. Ha en fin dag. Kram Annika

Svar
Hanna 6 april, 2017 - 08:52

Vilken snyggt påskägg du köpt!

Svar
Sabelhagens Olivlund 6 april, 2017 - 10:13

Men vilket fint påskägg, jag skulle verkligen behöva uppdatera mitt påskpynt.
De äggen med lakrits måste jag prova. Eller det kanske är samma som du tipsade om förra året. Gott hur som helst 🙂
Lycka till för sonen i stora vida världen. Förstår dig, men det kommer bli bra
Kram på dig.

Svar
Maria Kontorsråttan 6 april, 2017 - 10:13

Sugen på påskpynt och än mer gör du mig. Behöver fixa NU!
Kram
Maria

Svar
Mamma C 6 april, 2017 - 10:30

Det är ju inte märket man är ute efter. Utan att man gillar grejen/saken man köpt. Sedan blir man ju glad såklart om man tjänat några kronor på det.
Kram mamma c

Svar
Flower of Fame 7 april, 2017 - 03:55

Vilket underbart ägg.visst kan man fynda mycket på Netto. Gillar att spana in deras erbjudande. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »