Lite extra njutningsfyllt med Dior, praliner och doftljus

av Home2Tiny
Påsk är väl ändå en riktig njutarhelg
Nu tycker jag man ska försöka hitta saker att njuta av varje dag oavsett helg eller inte, men ändå, när alla är lediga, det ligger vår i luften och kylskåpet är proppfullt med god mat, ja då blir det liksom lite extra njutningsfullt.Så här är kaffetermosen fylld upp till bredden, en skönt sound strömmar ur högtalaren, doftljuset sprider en mjuk rosarom och jag skrotar omkring i mysdress och pysslar.Japp så kommer resten av dagen se ut och allt kommer att gå i ett Skalmans-tempo och inte mig emot, älskar sådana här dagar när man tar det som det kommer och bara njuter av nuet……

Ha en njutfylld dag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

House and Garden by Bia 14 april, 2017 - 12:47

Sol men kyligt i dag Långfredag….tänkte önska dej en riktigt trevlig Påsk helg !!
Glad påsk !
Kramis bia

Svar
Kia 14 april, 2017 - 19:28

Glad Påsk!
Kram Kia

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »