Icke att det slinker ner någon godsak här inte…..

av Home2Tiny

Där står skålen med överblivet påskgodis och gör allt för att fresta mig.
Men nej då, jag vet minsann vad sådant gör med en mage som minst sagt är överkänslig både mot socker och gluten så icke att det slinker ner någon godsak här inte.

Däremot får de agera som rekvisita och det går ju fasligt bra det med…..

T

LIKNANDE INLÄGG

6 kommentarer

Unknown 24 april, 2017 - 18:30

Kul att du fortsätter att blogga. Men det ska absolut vara på dina egna villkor, när du känner för det och har lust och ork till det. Vilka vackra pioner det var på fotona i ditt förra inlägg. Jag har en handfull bloggar som jag följer regelbundet, din är en av dem. Jag kommenterar sällan men brukar mejla frågor ibland ;-). Nu ska jag bli duktigare på att kommentera, jag förstår att det betyder en del för den som bloggar. Förutom inspirationsbilderna vad gäller inredning och mode tycker jag att du har fina och goda lchf-recept. Jag försöker själv hålla mig så långt det går till den typen av mat-val. Ha det gott! /Birgitta

Svar
Wikers Liv 24 april, 2017 - 18:42

Så fin rekvisita! =)
Har haft fullt upp ett tag, men nu har jag läst ikapp hos dig och tänker på dina ord i inläggen om bloggkrisen… Jag tänker att du är ju jätteduktig på både fotandet och att baka! och att fota det du bakar! Du behöver absolut inte jämföra dig med andra och lägga dig på en lägre nivå! Du är ju bra på det! Sen förstår jag att hälsan är viktigast, att du kanske inte orkar baka och fota och skriva varje dag. För mig är det så att orkar/vill jag inte skriva något ´varje dag så gör jag inte det. och jag skriver absolut inte "bara för att". Visst… statistiken går ner något om man inte är aktiv varje dag. Men jag lever inte på min blogg (tjänar inte ett öre) och behöver heller inte prestera varje dag. Sen tycker jag att på vissa bloggar märks det att man är ute efter kvantiteten på inläggen och inte kvaliteten… Så mitt pepp och mina tankar till dig: Sänk kraven fina kvinna, sträck på dig och var nöjd glad och stolt! För det är du värd… =)

Kramar`/Maria

Svar
Villa Ryttarängen 24 april, 2017 - 19:53

Härliga, fina Tina. Jag håller med om det som Maria min gamle vän skriver. Underbara bilder och trevliga inlägg. Fortsätt med det. Kraaaam Pia

Svar
Mamma C 24 april, 2017 - 20:15

Jag hade med all sannolikhet ätit upp rekvisitan efter plåtningen.
Kram mamma C

Svar
Jeanette 25 april, 2017 - 05:56

Det är ju väldigt fint med godis som rekvisita, men det hade aldrig fått stå orört från mig… kram J

Svar
Annika 25 april, 2017 - 06:37

Jag hade garanterat också ätit upp rekvisitan. Har så dålig karaktär när det gäller sådant. Fina bilder blev det iallafall. Du är så duktig på att fota. Varm kram Annika

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »