En helt vanlig torsdag i svarta huset……

av Home2Tiny
Idag har jag en hel lista på saker jag måste ta tag i
Ni vet sådana där telefonsamtal som man väntar med in i det längsta att ringa, men som är sååå skönt att få gjort, en inkorg i mailen som bara måste betas av, räkningar som ska betalas (hua), ge mig i kast med en tvätthög som är snart högre än typ Kebnekaise och så fota lite såklart och ja så ska jag jobba….En helt vanlig torsdag med andra ord…
Och ute försöker solen ta sig igenom en lätt dimma och ljuset är sådär magiskt så jag önskar att jag hade någon som jag skulle fotografera för jag är säker på att de bilderna hade blivit sådär förtrollande sagolika, sådant ljus är det ute…..men det får bli en annan dag….
Nu ta tag i allt det där mindre roliga…..  

Kartell Bourgie lampa
Kubus by Lassen
Doftpinnar från K.Lundqvist Stockholm
Avlastningsbord från Mio 
 

Ha en bra dag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Channal 23 mars, 2017 - 13:05

Så mycket fint hemma hos dig! Jag har också en lista. Om jag inte skriver ner så glömmer jag hälften. Så snygg i förra inlägget… gillar färgerna.

KRAM Anna

Svar
Wikers Liv 23 mars, 2017 - 15:05

Jo men visst är det väl skittråkigt att lägga in räkningar!!?? Jag har också sysselsatt mig med idag. Ovanligt tidigt för att vara mig, jag brukar vara ute i sista stund med det…
Kram/Maria

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »