Jag kan bli poppis….

av Home2Tiny
Den här har minsann fått jobba idag, KitchenAiden.
Några bullar till killarna slängde jag ihop under förmiddagen och även om jag inte själv äter dem så……jisses så gott det doftar.
Tror att jag kan bli poppis även hos Mr C när det vankas semla efter maten till kvällskaffet, det gäller ju att ligga på plussidan för det kan ju faktiskt vara så att jag ha några “småsaker” som jag skulle vilja ha gjort, köpa, göra………. men semlan först…..
T

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna 27 februari, 2017 - 19:51

Åh förstår det 😀

Svar
Hemma på Sjuan 27 februari, 2017 - 20:17

Alltid lika fint hos dig. Förstår att du blir poppis om de får nybakade semlor. Själv tycker jag det är jobbigt att baka när jag inte får äta men i helgen måste jag baka en tårta. Utan att smaka… Kram Suss

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »