Barnslig lycka som är svår att sätta ord på…..

av Home2Tiny
Något jag verkligen längtar efter….
är att kunna stövla ut i trädgården  på morgonkvisten och plocka solmogna bär.
Egna odlade bär och frukter som man kan strössla på morgongröten, yoghurten eller omeletten är väl ändå lyx på högsta nivå.

Eller bara den där känslan av att sitta där mitt bland blåbärs eller vinbärsbuskarna och stoppa munnen full med vitaminbombade godsaker, medans solen värmer en solkysst hud, är liksom barnslig lycka som är svår att sätta ord på.

Men än så länge ligger frosten som sockerpuder på alla buskar och träd och jag går mest och hoppas på att de kommer att överleva ytterligare en vinter, i år har det ju i och för sig inte varit så kallt men man vet ju aldrig….

Så fram tills jag känner daggvått gräs mellan tårna och gör en solhälsning medans jag springer ut i trädgården med morgonrufs i håret och nattlinnet fladdrande för att plocka trädgårdens godis så får jag nöja mig med “egenköpta” bär och det går ju trots allt bra det också……..


Nu ska jag jobba sen blir det en stund i köket framåt eftermiddagen.

Ha en förtrollande dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

4 kommentarer

Hanna 16 februari, 2017 - 10:32

Mm, jag ser fram mot att plocka egna jordgubbar i sommar!

Svar
Mamma C 16 februari, 2017 - 10:52

Här får det bli köper hädanefter,har inga egna buskar längre att plocka från.
Kram mamma c

Svar
Annika 16 februari, 2017 - 10:54

Det är ju faktikst det bästa med att ha egen trädgård. Men det går ju bra med köpta också. Frukt och bär är ju så gott. Ha en fin dag kram Annika

Svar
HOUSE of ADELA 16 februari, 2017 - 13:12

Längtar också efter att komma ut och plocka…;) Inga bär på min balkong men jag brukar ha kryddväxter som är underbart att plocka in färska till middagen:)

Kramar
Adela

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »