När man fångar ögonblicken, ljuset och naturen

av Home2Tiny
När man fångar ögonblicken, ljuset och naturen
Jag vet, jag ser ut som en Michelingubbe i den där jackan.
Men gudars så varm och skön den är, för även om det var strålande sol den här dagen så kan jag lova att det var snorkallt ute. Så det var inte en långvarig promenad, men jag älskar de där stunderna när vi ger oss ut med varsin kamera i handen och fångar ögonblicken, ljuset och naturen.Speciellt för mig som ständigt vill lära mig mer om allt vad fotografering heter, då är sådana här tillfällen ovärderliga.
Ljuset i sig är en riktig utmaning, men också att hitta de “rätta” vinklarna och leka med kameran.

Det är otroligt roligt när vi kommer hem och kikar på bilderna, vi kan ha tagit en bild från i princip samma vinkel men ändå har vi fångat den på så otroligt olika sätt.

En sådan här bild är inte det enklaste att ta själv när man som jag inte har autofokus utan bara manuell, men skam den som ger sig.
Så kan man roa sig med att fånga varandra på bild.
Det här är en favoritplats som vi mer än gärna återkommer till för att fotografera.
Spelar ingen roll när på året, den är alltid lika magisk och förtrollande vacker.
Och såklart havet, som låg precis spegelblankt den här dagen och är det något som ger mig ro i själen och frid i sinnet så är det att promenera med Mr C vid min sida just här. Det spelar liksom ingen roll att jag har gått här hur många gånger som helst, jag blir ändå alltid lika bländad av havets ständiga olika skepnader, det kan vara dramatiskt när höststormarna drar in, det kan vara romantiskt när det ligger kav lugnt och solen sakta går ner i horisonten och det kan vara fridfullt när mjuka böljor sköljer in mot strandkanten och ger ifrån sig sitt kluckande.Mitt paradis på jorden.

Idag kommer jag däremot stanna inne, fy så grått och kallt det är ute, jag ska istället jobba och sen väntar jag minsann på två paket som jag sannerligen hoppas kommer idag som de lovat, lite som julafton med andra ord.
Ha en bra dag vänner!Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

7 kommentarer

Mamma C 31 januari, 2017 - 08:57

Vackra bilder som du/ni knäppt. Alltid lika kul att redigera bilder efter en promenad.
Kram mamma c

Svar
Lingonberrie 31 januari, 2017 - 10:17

Så vackert och den roooooosa jackan älskar jag. 🙂
kram

Svar
Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna 31 januari, 2017 - 11:27

Åh så härliga bilder 🙂

Svar
House and Garden by Bia 31 januari, 2017 - 13:22

Härligt att vara ute och fota i naturen…älskar naturen med eller utan kamera !!;)
Fina bilder !
Kramis bia

Svar
Hanna 31 januari, 2017 - 14:38

Vackra bilder! Så fort det blir soligt samtidigt som jag är ledig ska jag ut till Tinnerö. Älskar att vara där!

Svar
Hemma på Sjuan 31 januari, 2017 - 18:34

Underbara bilder! Det där havet är jag redan frälst vi efter bara ett halvår som stugägare på västkusten. Blir roligt att kunna se våren där också. Kram Suss

Svar
Maria Kontorsråttan 1 februari, 2017 - 05:34

Så vackert!
Kram
Maria

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »