Dagens outfit x 2 och nytt hår

av Home2Tiny
Hörrni, TACK för all feedback jag fått av er
Ovärderlig hjälp och jag är otroligt tacksam för den.
Tar åt mig varje ord och vad som gör mig sådär extra glad är att ni trivs här inne hos Home2tiny, ni tycker det är en bra blandning, tillräckligt med text och det bästa av allt ni tycker om mina bilder.
Men som sagt nu filar jag på att bli ännu bättre och ännu mer inspirerande och då är era synpunkter väldans viktiga. 

Igår satt både jag och Mr C med datakillen och försökte reda ut diverse saker, jag satt nog mest som en fågelholk och bad dem översätta till ett språk jag förstår, alltså det där med teknik/IT, inte min grej alltså….

Men det kommer att bli kalasbra i slutändan det vet jag, men det är minsann inte gjort över en kafferast det har jag i alla fall fattat, så jag får väl vanlig ordning ge mig en injektion av tålamod……

I alla fall förutom lite jobb igår, hann jag också med en sväng till bästa frissan Karin.
Jag skulle sätta om mina Hairtalks och färga för jisses vad de där grå sprider sig.
Nu kanske det inte syns på bilden nedan eftersom jag fyllt i med mascara, mitt trick när jag börjar se ut som en skunk på huvudet, men så såg jag ut före en kur av Karins magi….. 


Sen blev håret så här (och ja jag är osminkad och inte piggast i världen, men that´s me…), mörk och fylligt.

Jag har lyckats få en jädrans längd på håret, men det är fortfarande tunt, därför fortsätter jag med Hairtalks som är helt suveräna enligt mig, tänker aldrig på att de finns där och de förstör inte mitt hår heller. Visst de kostar en del, men för mig  är det värt så mycket och då drar jag hellre in på något annat…..

Sen har många av er skrivit att ni gillar att se mina outfits, nu hänger jag ju mest hemma och skrotar runt i myskläder, men jag ska försöka rycka upp mig och visa kläder lite då och då.

Bästa mysbyxorna, japp det är sant är de här skinnbyxorna, fasiken var de är goa att ha på sig och till har jag gärna en oversized tröja eller en tunika som nedan

Skinnbyxorna är gamla men liknande hittar du HÄR
Tröja från Ajlajk hittar du HÄR 
 Odd Molly blus gammal

Fy bubblan vilket väder det är, har precis kommit hem från sjukhuset (rutinbesök) och höll på att blåsa bort, nu ska jag brassa på i kaminerna, koka kaffe och gosa ner mig i soffan med en  mjuk pläd runt mig.

Ha en mysig dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

2 kommentarer

House and Garden by Bia 11 januari, 2017 - 12:39

Härligt hårsvall ;))…fint med mörk hårfärg, har ju även jag, hihi…
Ja busväder är på gång här…då får man mysa till inomhus 😉
Kram bia

Svar
Kia 11 januari, 2017 - 14:19

Jo, visst blåser det ute!! Jag har hållit mig inne idag bortsett från att skjutsa tjejerna till skolan.
Inge vidare promenadväder idag inte…

Ha det toppen!
Kram Kia

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »