Att vara besatt, beroende och någon form av missbrukare

av Home2Tiny
Alltså tala om att vara smått beroende….
eller besatt….eller kanske till och med en form av missbrukare….Jag talar då om min “kan-absolut-inte-vara-utan-thing”, Clarins läppglans.

Jamen har inte du också något sådant, (jag hoppas innerligt det i alla fall, annars kan jag ju framstå som lite lätt galen) något du måste veta finns hemma, något som du kan gräva som en tok efter i väskan och något som man skulle kunna säga är som nappen för en bebis…..man blir en smula grinig om den försvinner liksom….

Sen första gången mina läppar nuddade vid detta läppglans har jag varit fast, det förstår ju vem som helst att ett läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg, gör dem jämnare och fylligare och dessutom har en oemotståndlig doft av vanilj och kola är svårt att motstå.Såpass att jag nu måste ha minst ett i varje väska och lite allmänt utspritt i huset…..
Ja min samling växer sig allt större och det som en gång började med att jag ville prova en färg har nu blivit en mani, jag vill helst ha alla….

Pjuuu det var skönt att få lätta mitt hjärta, jag menar det här är ju allvarliga saker (blink, blink…) en kvinnas “kan-inte-var-utan-thing” skojar man inte bort så lätt, det tror jag lätt att alla våra män kan skriva under på….

Clarins läppglans brukar jag köpa hos Kicks
men jag hittade dem till ett bättre pris HÄR 

Ha nu en förtrollande fredag vänner!Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

16 kommentarer

Maria 20 januari, 2017 - 10:57

Haha… du ärför rolig 🙂
Nja, jag vet inte om jag har något sådant där begär som du beskriver? Men jag kanske skulle köpa mig ett läppglans från Clarins, se vad som händer, likosm 😉 🙂
Kram och ha en fin fredag!
/Maria

Svar
Mamma C 20 januari, 2017 - 12:52

Har inget speciellt märke men någon typ av läppglans eller läppstift finns i väska eller jacka.
Kram mamma c ha en fin fredag du med.

Svar
Mamma C 20 januari, 2017 - 12:53

Har inget speciellt märke men någon typ av läppglans eller läppstift finns i väska eller jacka.
Kram mamma c ha en fin fredag du med.

Svar
Annika 20 januari, 2017 - 14:33

Härligt inlägg! Nja, jag har nog inget som jag är så där beroende av. Har Clarins läppglans men bara ett, så jag har väl inte hunnit utveckla något beroende på det ännu?! 🙂 Kram och ha en fin eftermiddag och kväll. /Annika

Svar
anettan 20 januari, 2017 - 20:40

Är det inget värre vi är beroende av så känns det okej. Jag är hooked på cerat och Pepsi max haha. Trevlig fredag. Kram Anette

Svar
Flower of Fame 21 januari, 2017 - 02:35

Tack för tipset. De har jag inte provat. Bra att he ett lite var stans. Jag glömmer alltid var jag har gjort av mitt läppstift. Så oftast blir det utan. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar
Anonym 21 januari, 2017 - 08:07

Måste vara ett inlägg du fått betalt för att skriva.

Svar
Home2Tiny 21 januari, 2017 - 09:54

Nä faktiskt inte, skulle jag någon gång få betalt för ett inlägg (vilket jag än så länge inte har fått) kommer jag att vara tydlig med att skriva ut det, finns ingen anledning att dölja det. Ha en trevlig dag. Tina

Svar
Anonym 21 januari, 2017 - 10:18

Precis som de som fått diagnos ADHD känner sig kränkta av uttryck som "alla har en släng av ADHD", så känner jag att de som verkligen drabbats och har problem med svårt missbruk måste känna obehag av att uttrycket används på detta sätt. Det gör i alla fall jag som arbetar med missbrukare.

Svar
Home2Tiny 21 januari, 2017 - 10:41

Tråkigt att du känner så och jag vill inte på något sätt kränka någon. Jag har själv varit matmissbrukare så jag vet hur det är att leva med ett missbruk och svårigheterna med att ta sig ur ett sådant. Själv har jag aldrig reagerat på att någon skriver om ordet missbruk, men det är väl kanske på vilket sätt man väger in sina egna tolkningar i en text. I det här fallet tycker jag att jag på ett ganska tydligt sätt framhåller att jag driver enbart med mig själv och ingenting annat, men såklart ber jag om ursäkt om jag har kränkt någon för det var absolut aldrig min mening. Tina

Svar
Ann-Britt 21 januari, 2017 - 11:29

Det är helt okey Tina. Jag förstår fullt ut att det inte är din mening att kränka någon, men jag vill ändå uppmärksamma dig på hur du väljer dina ord för, som här, just ordet missbruk är ett väldigt laddat ord och enligt mig inget man skämtar bort med något så trivialt som läppglans…
Vill inte att du blir sårad nu, inte min mening, vill bara skicka en tankeställare. Ha en bra lördag och helg nu!!! ♥

Svar
Ann 21 januari, 2017 - 14:58

Mmm, dessa läppglans är supersnygga, men för mig som aaaavskyyyr synetisk vaniljdoft går dom helt bort tyvärr….

Svar
Junitjej 21 januari, 2017 - 18:24

Vilket trevligt beroende!

Svar
FrkM 22 januari, 2017 - 07:42

Haha känner så igen mig. Men har rensat ur ordentligt vad gäller all make up. Gammalt är kastat. Öppnat används slut och oöppnat har jag gett bort om jag vet jag inte kommer använda det alt öppnar då påbörjad är slut. Kämpar med alla mina skåp… alldeles för mycket i dem alla.

Svar
Lisa 22 januari, 2017 - 16:10

Hej
Ja du är ju inte ensam, hehe =) Är också heeeelt galen i läppglans och speciellt en färg N U D E. Lyckas alltid slarva bort mina så det blir nya rätt så ofta. Nu lyckades du få mig att köpa ett av denna också =) kunde inte låta bli helt enkelt. =) Tack för en trevlig blogg.

Svar
Jeanette 24 januari, 2017 - 10:22

Här är en till som är läppglansgalen….försöker med läppstift ibland men det går inte. Det måste vara läppglans i alla lägen! Men just Clarins har jag inte provat så det hamnar på min testlista 😉
Kram J

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »