Dille på glasvaser, krukor och burkar

av Home2Tiny
Den här morgonen började verkligen på bästa sätt
Jag fick äntligen öppna mina lakritskalendrar och så kikade jag på julkalendern på tv när jag käkade frukost.
Och nej de här sakerna blir jag aldrig för gammal för, julkalendern på tv har jag sett varje år sen jag var en liten höna, riktigt bra några år och mindre bra andra år, men i år ser julkalendern riktigt lovande ut, sådär mysig, som en saga, precis som det ska vara i juletid.
Så stora tummen upp för både lakritskalender och tvkalender….
Och igår pysslade jag vidare här i svarta huset och just nu har jag dille på glasvaser och krukor.
Vill att man ska se både jord, rötter och eventuellt krukorna de står i, men ett måste är att de är svarta då, såklart….he, he…..

I alla fall fyndade jag några glasvaser/burkar på Maxi (tips, tror det var 29 kronor för de små och 59 för de stora) som blev perfekta att sätta ner vad man nu vill, själv pyntade jag med en lite gran, hyacint, julstjärna och värmeljus, ett stilleben i all sin enkelhet.

Idag ska jag leta julklappar och baka något smarrigt till fika.

Ha en finfin dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

7 kommentarer

Annika 1 december, 2016 - 08:53

Hade glömt bort att det är 1 december idag. Får kika på julkalendern ikväll istället. Nu kommer ju Lilleman ikväll och då blir det chokladkalender för hans del. Hade gärna haft en lakritskalender. Ha en fin dag. Kram Annika

Svar
Kamillas Kamera 1 december, 2016 - 09:01

Gillar också vaser och burkar i klarglas. Det är så vackert att se hela blomman eller växten.

Jag fick också äntligen öppna min lakritskalender. Så gott det var – längtar redan tills imorgon.

Ha en bra dag.
Kram Kamilla

Svar
The Place To Be 1 december, 2016 - 09:06

Samma här – riktigt fint! Och lite kul att ändra saker år för år tycker jag 🙂

Ha en supermysig torsdag med ditt lakrits hihi!
Kram Malin

Svar
✫ Fru Eriksson 1 december, 2016 - 09:29

Åh,sååå sött <3
/Kram

Svar
House and Garden by Bia 1 december, 2016 - 09:51

Hur snyggt som helst !…har också dille på just glasburkar…har hittat gamla glasburkar på torpet från Höganäs (glasburkar alltså)…både stora och små…älskar dom burkarna och jag gör precis som du, sätter i hyacinter eller ljus i burkarna. Man kan använda dom till mycket tycker jag ;)…en ljusslinga i kan bli fint också….ska till Maxi i dag så jag får väl se om det får följa med någon burk hem, hehe…men först ska jag köpa hyacinter för 5 kr st. här hemma på Hemköp…i fjol var dom slut när jag kom…
Solig kram från bia

Svar
Maria Kontorsråttan 1 december, 2016 - 15:07

Du är sååååå stilsäker. Allt är fint hos dig.
Kram
Maria

Svar
✫ Fru Eriksson 2 december, 2016 - 11:49

Sååå sött ❤️ …
/Kram finaste!

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »