Världens enklaste DIY-projekt, bok och magasinshållare

av Home2Tiny
Världens enklaste DIY-projekt bok och magasinshållare
Ser man på…..
Mitt lilla DIY-projekt, som kan vara världens enklaste och som jag skrev om HÄR är nu färdigt och jag är toknöjd.
Det blev en tavel/bok/magasinsvägg som är väldans ombytbar.
Hur bra som helst för någon som mig som mer än gärna flyttar om och ändra om mest hela tiden.
I alla fall så blev läderremmen och träkulorna några slags tidning och bokhållare, hur simpelt som helst att göra och så snyggt i sin enkelhet.
Det jag gjorde var bara att knyta en justerbar ögla, mäta ut önskad längd på läderremmen och knyta på en träkula….klart!
Affischlisten målade jag i svart (finns svart på nätet) och sen skruvade Mr C upp några dots som jag hängde upp allt i.
Ja nu ser väggen ut såhär, men om ett tag har jag säkert ändrat om, kanske spegeln får flytta dit, eller en ljusslinga eller en tavla, hur som helst älskar jag när man kan förändra med väldigt små medel.
Affischlister i olika färger hittar du HÄR
Läderband hittar du HÄR 
Träkulor hittar du HÄR 
The dots i olika färger och storlekar hittar du HÄR
Hua idag är det verkligen innesittarväder, regnet piskar mot fönsterrutorna och det blåser ilskna vindar, så jag fortsätter att pyssla här inne, bland annat med ett annat superduperenkelt DIY-projekt som är så enkelt så, fortsättning följer HÄR
Ha en glad dag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

10 kommentarer

Lena - gott för själen 6 november, 2016 - 09:05

Meeen! Hur coolt!? Skitsnyggt ju! Bästa när det är enkelt dessutom!

Här i Mälardalen kämpar sig solen fram faktiskt. Men det är rätt kallt och blåsigt.

Kram Lena

Svar
Sallys hus 6 november, 2016 - 09:24

Hej heeeeej!
Men åå Tina vad du pysslar o grejar! Det där blev helrätt och superbra…;) Coolt som Lena säger…

Det där rummet… åååå jag förstår att du älskar det!
Å ditt inlägg om vad som är personliginredning. Så himla himla bra skrivet.
Där satte du huvudet på spiken…haha eller hur säger man?

Hoppas att du har haft en mysig helg och sluppit den värsta värken.
Längtar efter dig vännen!
Kraaaaam Katarina

Svar
STENLYCKA 6 november, 2016 - 10:52

Vad kreativ och duktig du är på att skapa snygga saker.
Kram Raina

Svar
House and Garden by Bia 6 november, 2016 - 12:22

Perfekt !
Blev jättefint !…och passar hos er ;))
Inget regn här, men vi har fått 1 dm nysnö här…jättefint ute ;)…nu blir det en eftermiddags promenad !….hellre vitt än regn och slask på vintern !!
Kramisar bia

Svar
Hem ljuva hem 6 november, 2016 - 18:52

Läckert ju! passar jättebra där ovanför fina bänken. Kraaam pia

Svar
Mamma C 6 november, 2016 - 21:31

Så enkelt men toksnyggt.
Kram Mamma C

Svar
Gabriella 6 november, 2016 - 22:39

Åh så snyggt!! Och enkelt. Genialt:)
Kram

Svar
Annorlundaliv 7 november, 2016 - 03:11

Hej och välkomna till min öppna dagbok. Fingrarna bakom orden sitter på mig.. En 46+are som lever ett svensson liv med två tånåriga barn och en älskad man. Bloggen är min dagliga drog där jag skriver av mig om mina åsikter, tankar och vardag. Jag gillar även att inspirera och tipsa mina läsare med olika saker som jag själv inspireras av. När jag inte bloggar så håller jag mig sysselsatt via sticka, smycka, rida, träna, baka, vara hemma m.m.. Teckenspråk är ett språk som jag håller varmt i hjärtat. Min blogg handlar för det mesta del av min vardag och livet om mina diganoser m.m. Men också för mitt intresse för djur, tränning, familjen. Följ gärna mitt liv som ett annorlunda liv med fler diganoser m.m.. Så här får du läsa om min kamp om försöka utbilda mig, tankar, tips och vardag! Vill du komma kontakt så är E-post: golda@home.se

Svar
Maria Kontorsråttan 7 november, 2016 - 05:40

Superhäftigt!
Kram
Maria

Svar
Jeanette 8 november, 2016 - 07:36

Wow, vilken rolig och snygg ide för att hänga snygga böcker på väggen!
Kram J

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »