833
Gudagott i glöggtider
Här doftar det av nybakat
Var i vanlig ordning uppe med tuppen och fick lust att veva ihop något smarrigt till frukosten.
Frö och nötbröd (recept hittar du HÄR) blir alltid uppskattat och går fort att baka. Dessutom så kanske jag ökade på mina pluspoäng, viktigt såhär i julklappstider, he, he…. Och det är ju inte bara julklappstider utan även glöggtider och idag ska jag minsann försöka få till min egna glögg. Har inte riktigt bestämt mig än vilken eller vilka smaker jag ska tillsätta, men det lutar lite åt granatäpple.
Frö och nötbröd (recept hittar du HÄR) blir alltid uppskattat och går fort att baka. Dessutom så kanske jag ökade på mina pluspoäng, viktigt såhär i julklappstider, he, he…. Och det är ju inte bara julklappstider utan även glöggtider och idag ska jag minsann försöka få till min egna glögg. Har inte riktigt bestämt mig än vilken eller vilka smaker jag ska tillsätta, men det lutar lite åt granatäpple.
Och om det är något jag saknar till glöggen är det pepparkakor och ädelost, ja ädelost det äter jag på längden och tvären, men kombon med de knapriga pepparkakorna..
Så efter lite provbak har jag äntligen fått fram en helt ok värdig ersättare till pepparkakorna, ett slags pepparkaksknäcke utan gluten och socker. Så nu äntligen kan jag njuta av den oslagbara kombinationen till glöggen.
Så efter lite provbak har jag äntligen fått fram en helt ok värdig ersättare till pepparkakorna, ett slags pepparkaksknäcke utan gluten och socker. Så nu äntligen kan jag njuta av den oslagbara kombinationen till glöggen.
Did You Make This Recipe?
Har du lagat det här receptet? Tagga mig på Instagram @Home2tiny
Ha en strålande vinterdag vänner!
Kramisar
T
T
2 kommentarer
Mums, så gott! DET ÄR NÅGOT SÄRSKILT MED JULSMAKER.
Det låter gott, ska testa det i jul. Jag älskar pepparkakskryddorna….. nu verkar det vända och gå mot plusgrader här uppe på västkusten. Ha en ljuvlig söndag!
Kram J