Adventspyntat i köket

av Home2Tiny
Nope, jag kunde inte hålla mig
Så nu ser det ut så här på köksbänken, lite adventspyntat med svart (ny för dagen) stjärna, ljusstaken Nordic Shine som finns här hemma både i svart och vit eftersom den är en favorit och såklart en hyacint och amaryllis
Och jag tycker faktiskt det är ok att smygstarta….. eller smygstarta och smygstarta…. man kunde nästan tro att det var full jul här igår, för ur högtalarna strömmade julmusik, den hemmagjorda glöggen spred magiska dofter, likaså lussebullarna som kom ut gyllengula ur ugnen och så då lite adventspynt på det……
Och jag mös…….julmös….för fulla muggar…
Och det är inte för att julhetsa, tvärtom, för mig är det här en pysselresa ända fram till jul, jag tar det liksom lite pö om pö, så att jag just slipper att julhetsa adventshelgen eller veckan innan jul, sån är jag och jag njuter ärligt talat varje sekund av den här julresan…
En svart plåtstjärna som i sin enkelhet jag föll direkt för. Jag hittade den i en lokal blomsterbutik
Ha en fin söndag vänner och grattis alla pappor på er dag!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

8 kommentarer

Anonym 13 november, 2016 - 09:26

Underbart!
Jag älskar också alla förberedelser! Var ute i god tid i år och plockade mossa, smågranar och 2 stora tallar som jag har utanför ytterdörren. Jag skalade av dem nertill och har grenar upptill och la mossa runt om dem i krukorna, väldigt dekorativt.
Jag ska fortsätta att dekorera lite mer juligt veckan innan advent. Med tanke på frosten och snön som kom är jag så glad att jag redan gjort detta.
I dag ska jag binda en stor krans med mossa och lite lärkgrenar, min stomme är en rockring…….bra om man vill ha en stoooor rund krans.
Var kommer den fina glaskrukan ifrån som du har din amaryllis i?
Kram Monica

Svar
Home2Tiny 13 november, 2016 - 10:31

Hej Monica. Kan riktigt se framför mig hur fin och välkomnande din entré är. Glaskrukorna är köpta i en lokal blomsterbutik, Fritz blommor heter butiken. Ha en fin söndag. Kram Tina

Svar
Inredning och Guldkanter 13 november, 2016 - 17:44

Jag är också där nu:) Tidigt men mysigt med lite julkänsla som man hinner bygga upp. Ser att du har boken om Öland där också <3 . Ha en riktigt fin fortsättning på söndagen fina du! Kram Pernilla

Svar
Kia 13 november, 2016 - 17:44

här blir det lite julpyssel nästa helg. Vi är ett gäng som brukar julpyssla tillsammans varje år och på söndag är det dags. men tiden rinner på och snart är det december….

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Svar
Anonym 13 november, 2016 - 17:58

Vilken blomsterbutik har du köpt stjärnan? Jag undrar om de kanske kan skicka på posten om man köper en?
/Anna.

Svar
Home2Tiny 13 november, 2016 - 18:03

Hej Anna! Butiken heter Trädgårdscompaniet och telnr är 035-52006 om du vill ringa och kolla om de kan skicka. Stjärnan fanns dessutom i flera storlekar, jag har den lilla för 79 kronor (tror jag den kostade). Ha en härlig start på veckan. Kram Tina

Svar
Cat 13 november, 2016 - 18:50

Jämrans vad snygg Nordic Light är i svart!! Den har jag inte sett förut.
Himla läckert blev det!
Ha de gott. Kram, Catarina

Svar
House and Garden by Bia 13 november, 2016 - 21:04

Men kära vän har du redan börjat pynta !!!?
Själv väntar jag nog till den 27:e när det blir första advent !!…men å andra sidan är det kanske inte såå mycket "juligt" för tillfället ;))…ha en fin start på nya veckan !!
Kram kram

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »