Planerar julmarknader och beställer julpynt

av Home2Tiny
Här har jag suttit länge nu på morgonkvisten
Med tända ljus och en sprakande brasa som trotsat det nattsvarta ute.

Jag har surfat runt och faktiskt hunnit med och klicka hem lite julpynt, tänk att vi snart är där, kan liksom inte riktigt fatta det….
Allt snurrar på så galet snabbt att jag inte riktigt hinner med i svängarna, tycker jag skriver allt som oftast här inne, ny vecka – äntligen fredag, dagarna där emellan var tar de vägen liksom?????
I alla fall så ska jag försöka lugna mig lite med julhetsen, vi är ju trots allt bara i mitten på oktober och ska väl njuta lite till av hösten.
Men vi fundera på att åka på någon eller några julmarknader, Huseby till exempel som vi inte varit på sen 2012, året då jag började blogga och hade knappt hållit i en kamera (det inlägget hittar du HÄR) så det känns att det liksom är dags att styra kosan dit igen, dessutom vill jag fylla på med extra mycket julfeeling.
Så jag tror jag sitter kvar här ett tag till, surfar julpynt, letar julmarknader och längtar en smula, för det måste man få göra även om det bara är oktober….
Njut av dagen vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

6 kommentarer

✫ Fru Eriksson 18 oktober, 2016 - 08:00

Ooooo,ja så mysigt planering ❤️ ….
/Kramelikraaam!

Svar
Mamma C 18 oktober, 2016 - 09:11

Det rusar på så snabbt, så snart är vi där. Så julklickandet kanske inte är så fel i alla fall.
Kram Mamma C

Svar
Suz 18 oktober, 2016 - 10:21

Och jag stod i butiken igår och höll i Hus & Hems nummer med julinspiration men satte tillbaks den, just med tanken att nej minsann än så länge är det höst:)
Och jag funderar på om det inte blir betydligt mindre pyntat i år (och vi har det vanligtvis ganska sparsamt med julpynt) eftersom vi inte kommer vara färdiga med hallen innan första advent … inte så sugen på att städa bort slipdamm från julsakerna också!:)
Men vi får se. Åka på julmarknader kan man ju ändå göra, det skapar lite stämning i sinnet i varje fall. Jag tänkte att den hos Enkla Ting kunde vara kanon, eftersom vi ändå är i Helsingborg den helgen:) Och jag har aldrig lyckats ta mig till den här butiken som verkar så mysig.

Ha det gott!
Kram
Suz

PS. Funkar ljudböcker för dig kanske, istället för böcker tänker jag. Då får du ju ändå drömma dig bort i historier och karaktärer<3

Svar
Maria 18 oktober, 2016 - 10:58

Kul med en tillbakablick! Jag är usel på att besöka julmarknader, tyvärr! Vet inte varför, jag tokgillar ju jul och julpynt… Men har aldrig varit så där jättemycket för julmarknader. Kanske för att jag egentligen inte gillar marknader över huvud taget? 😉 Är det något jag verkligen skulle vilja uppleva så är det dagarna innan jul i New York… Tänk att strosa i central park då! Leta julinspiration får man absolut göra fast det bara är mitten av oktober! Bra att vara ute i tid 😉 Vi har redan smakat på glöggen. T o m med mannen, som brukar tycka att det är dags vid första advent! 😉
Kram/Maria

Svar
Kia 18 oktober, 2016 - 13:05

Håller med! Veckorna avlöser varandra och snart är julen här.
Julmarknad vill jag också gå på. Blev ingen förra året. Men det är lite mysigt att strosa runt och titta på alla hantverk. Så någonting ska vi nog få till.
Har faktiskt bokat in en julpysseldag redan. Vi är ett gäng som brukar pyssla lite tillsammans och dricka glögg, äta clementiner och pepparkakor. Har blivit tradition.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Svar
LÁrt de Vivre 18 oktober, 2016 - 20:02

Samtidigt som det känns lite avlägset med jul, så är det ju snart här. Glöggfesten är planerad, julmarknad inbokad och några julklappar redan köpta. men nu njuter vi en stund av hösten med

Kram Kajsa

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »