1,1K
Idag bjuder jag på vegetariskt
De här rödbets och halloumiburgarna är verkligen mums. Jag gör dem ofta och serverar dem på olika sätt. I helgen blev det såhär, som burgare och istället för hamburgerbröd använde jag salladsblad och ugnsrostade sötpotatis istället för pommes.
Hur gott som helst och superduperenkelt att laga.
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta…. så nästa gång blir det grönkålschips istället…. Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna. Prova vetja!!!
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta…. så nästa gång blir det grönkålschips istället…. Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna. Prova vetja!!!
…………………………………………………………………………………………………………………………………………
Did You Make This Recipe?
Har du lagat det här receptet? Tagga mig på Instagram @Home2tiny
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Ha en fin dag vänner!
Kramisar
T
6 kommentarer
Du borde satsa på att hålla på med mat o bak 🙂 göra en bok som Åse 56kilo 🙂 ser ju såå smarrigt ut 🙂 kram å fin dag
Tycker precis som du att sötpotatis blir lite för sött och inte lika krispiga. Burgarna såg hur smarriga ut som helst. Tycker också du skulle göra en egen kokbok.
Kram Mamma C
Supergott! jag åt hallomiburgare i går. Sötpotatis strips gillas verkligen också. Meen du, vilka bilder.. Du borde ju göra en kokbok. Sen blev jag glad över att se skedskålarna för jag tänkte köpa sådana i julklapp. Jättekul att servera såser i eller annat smått och gott. Såg att det var rea hos The place to be. Ha en fin dag Kraaam Pia
Håller me´ Eva´s om mat & bak bok ….
Fantastiskt gott ser det ut & fotona jag säger bara Waooooo ❤️
/Kram finaste!
Har efterlyst kokbok tidigare och önskar fortfarande en sån, inte minst för dina outstanding foton. Behöver inte alltid laga, räcker att titta på bilderna. Håller med dig och tidigare kommenterare, sötpotatis som blivit så populärt är inget gott, för sött och inte krispigt utan mosigt.
Kram
Men tack snälla, söta Monika blir så galet glad av dina ord, du har verkligen gjort min dag. Stor varm kram Tina