Moodboard för vardagsrum och arbetsplats

av Home2Tiny

Här jobbas det på för fullt
Mr C sliter med det där underarbetet som är så galet viktigt, men så förfärligt tråkigt….
Måste helt klart göras, men jisses vad jag längtar tills jag kan börja med allt piff.
Satte ihop in liten moodboard på hur tankarna går kring inredningen och som du ser är det inte speciellt mycket svart, hoppsan….
Ja i och för sig har jag inte riktigt bestämt mig än om det ska bli en svart eller brun Chesterfieldsoffa, det får liksom ge sig utifrån den vi hittar, för det ska inte vara en ny.
Letar som tusan, men än har inte den rätta dykt upp, så har du eller vet någon som vill bli av med en Chesterfieldsoffa i skinn så får du gärna höra av dig här home2tiny@gmail.com.
Sen vill vi har sköna fåtöljer att krypa upp i, en läcker läslampa och ett träbord som jag hoppas på att vi kan fixa till själva.
Matta vet jag inte riktigt än om jag vill ha, det måste jag nästan känna på när det vita golvet väl är på plats, annars kommer jag att ösa på med kuddar och plädar i linne.
På väggarna vill jag ha svartvita bilder, gärna med dåtidens moviestars och det gröna får kaktusar stå för.
Stringhyllan som arbetsplats kommer vi att behålla, men en hög hylla kommer plockas bort och istället ersättas av en låg, tja sen är det en hel del annat småpiff såklart men i det stora hela så kommer det att se ut så här.
Ja det är i alla fall tanken, sen är det inte ristat i sten såklart, jag har ju en tendens att kunna ändra mig under resans gång. 
Sen en fråga. Gillar du moodboards? Blir du inspirerad och känner att du får tips? Är det något du vill se mer av här på bloggen? 
Lämna gärna feedback så blir jag superglad, antingen i kommentarsfältet eller maila mig på home2tiny@gmail.com 
Inspirationsbild med Chesterfieldsoffa hittade jag HÄR
Fåtölj Jetson hittade jag HÄR 
Nest Fåtölj, Design House Stockholm hittade jag  HÄR
Soffbord hittade jag HÄR
Läslampa Jieldé original hittar du HÄR eller en billigare variant HÄR 
Kuddar och plädar i linne hos Ellos 
Inspirationsbild Stringhylla hittar du HÄR
Ha en magisk dag vänner!
Kramisar
 

LIKNANDE INLÄGG

5 kommentarer

Ekenäsliv 3 september, 2016 - 21:58

Heeeej vännen!
Jag älskar moodboards! Jättekul att se dina idéer och hur ni tänker er, då får man liksom en bild i huvudet själv.
Så ös på säger jag :))
Nu är det nog snart dax för mig att gå o natta… Har rensat hela dan idag, nu har rastlösheten tagit tag i mig rejält. Å jisses så skönt det är att bli av med en massa gammalt bråte… 🙂 he he you know me;-)
Natt nat, kraaaam Anna

Svar
Flower of Fame 4 september, 2016 - 06:06

Trevligt att få se hur du funderar och tänker kring ert projekt. Vill gärna se mer av dina moodboards. Såg tillbaka så gott det ser ut med dina blåbär. Och vilka fina vindruvor ni har. Här regnar det idag. Men vad gör det när vi ska först träna och sedan på kalas. Ha en fin söndag Kram Pernilla

Svar
Channal 4 september, 2016 - 06:51

Älskar vitt och brunt… så snyggt! Och den slitna skinnsoffan är kärlek! Den skulle jag vilja slänga massa färgglada Josef Frank kuddar i =))

KRAM Anna

Svar
House and Garden by Bia 4 september, 2016 - 07:34

Tycker man skriver om vad man vill och tycker om på bloggarna ;))…lite av varje kanske är det ultimata…och det gör ju du tycker jag ;))…bloggandet har blivit lite åtsidosatt hos mej…jag instagrammar mest just nu…även på semestern som tog slut igår kväll. Vi kom hem från ett varmt och soligt Mallorca till ett mera höstlikt Sverige…från minst 30 grader till 13 på några timmar.
Jag gillar moodboards men gör aldrig några själv….och jag gillar också naturfärger. Är förtjust i bruna nyanser just nu…men har mycket grått här hemma och så får det nog bli ett tag framåt, för man kan ju inte ändra färgerna i inredningen stup i ett…inte jag i alla fall ;))…gillar den första bilden på soffan och resten…
Här blir det tvättning och annat fix efter resan idag…måste sätta igång snart !
Ha en fin dag med eller utan sol och värme ;))
Kram bia

Svar
Fru Eriksson 7 september, 2016 - 19:18

Jag gillar dessa om de inte är för mycket saker ….
/Kram

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »