Livet är bra härligt

av Home2Tiny
De här skönheterna ska jag ta mig an idag
Köpte på mig ett helt gäng när jag var på Maxi igår, tips om du som jag älskar fikon, tio spänn för en korg full av de här godsakerna är galet billigt…..

Och de var schyssta också, annars händer det ofta tycker jag att frukt och grönt är trista när man packar upp dem ur större förpackningar, men jag behövde inte slänga en endaste, så bara det….
I alla fall så finns det en hel del mumsigt man kan veva ihop av de här, min fikonmarmelad är ett måste (du hittar receptet HÄR) till höstens alla ostbrickor, sen kan jag allt tänka mig en varm macka med ädelost, honung, nötter och fikon till lunch idag, eller kanske en sallad med chèvre, fikon, nötter och melon, japp det blir en dag i köket minsann…
Dessutom är det fredag tjohoo och jag är otroligt lycklig över att ha fått vakna utan den där sjuhelvetesvärken som jag har haft i några dagar, visserligen har morgonen bjudit på några attacker av synbortfall på det ena ögat, men det hoppas jag ger med sig under dagen….
Det är fredag vänner, sommarvärmen håller i sig, bubbel ligger redan på kylning och det vankas god mat i kväll, livet är bra härligt.
Ha en alldeles fantastisk fredag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

6 kommentarer

Mamma C 9 september, 2016 - 08:40

Hur kunde jag missa dessa på vårt Ica maxi som jag var på igår. Får nog hoja förbi när jag ska hem. Ha en fin fredag.
Kram mamma c

Svar
Lingonberrie 9 september, 2016 - 10:07

Mums vad fina bilder och nu tycker jag du fortsätter utan den där helvetesvärken.
kram och trevlig fredag!

Svar
Lena - gott för själen 9 september, 2016 - 10:34

Tack för tips! Fikon är så gott. Och så är de ju snygga fotoobjekt också 😉

Skönt att höra att du inte har värk! Ha en fortsatt härlig fredag!

Kram Lena

Svar
Maria Kontorsråttan 9 september, 2016 - 11:32

Färska fikon, oh, färska fikon – mina tankar går till Italien. Så vackra och så gott.
Trevlig helg!
Kram
Maria

Svar
House and Garden by Bia 9 september, 2016 - 14:36

Älskar fikon !…och det gör min dotter också, som köper stup i ett ;))
Fikon och ost, mums !
Hoppas du är bättre nu…och ha en skön helg !!
Kramis bia

Svar
Fröken Abbe 10 september, 2016 - 09:34

Köpte också en förpackning på Maxi, 15 kr. Älskar att göra tapas med getost, fikon, valnötter och honung, Heberleins spickeskinka i mycket tunna skivor och kanske baconlindade dadlar. Vi har verkligen tapas FÖR ofta, men det går ju att variera i det oändliga.
Trevlig helg

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »