Höstens färger

av Home2Tiny
Rosa och grått, färger som har hängt med ett bra tag och är en skön kombo till allt svartvita
Men nu när hösten knackar på dörren börjar jag bli sugen på att byta ut allt det smutsrosa till något mer mustigare, till en något mer murrigare och dovare färg.

Jag har inte riktigt bestämt mig vilken kulör som ska flytta in, kanske mörkblått, eller skogsgrönt, eller varför inte senapsgult, nja kanske inte riktigt jag, men vinrött och rosa/lila ligger bra till.
Kul är det i alla fall att botanisera runt bland alla härliga höstfärger och fundera på om jag ska klicka hem några sammetskuddar och fler linneplädar.

Något jag är helt säker på  är att jag kommer att behålla alla mina väggar vita
Jag hänger med andra ord inte på trenden att måla hemmet mörkt, superdupersnyggt hos andra och jag frossar gärna i sådana bilder, men jag personligen måste ha min “ljusterapi”, framför allt nu när vi börjar gå mot mörkare årstider.


Så idag hänger jag framför datorn och ska försöka bestämma mig för vilken höstfärg som ska bli kompis med det svartvita här hemma plus att huset ska fyllas med dofter av nybakat.

Ha en bra dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

7 kommentarer

Hanna 7 september, 2016 - 09:27

Jag tänker mig en mörkrön nyans eller plommonlila.

PS. De där brownies som du tipsade om häromdagen var helt magiskt goda!

Svar
Mamma C 7 september, 2016 - 10:22

Skogsgrönt lät snyggt.
Kram mamma c

Svar
Anonym 7 september, 2016 - 10:58

Hejsan,
Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
Åldersgräns 16 år.
Mvh, Karin

Svar
Annika 7 september, 2016 - 12:41

Håller med dig om väggarna. Vi behåller också våra väggar vita, tycker vi behöver ljuset. Man kan ju leka med textilier och kuddar och bryta av istället. Kram Annika

Svar
Maria Kontorsråttan 7 september, 2016 - 14:20

Du har så otroligt smakfullt!
Kram
Maria

Svar
anettan 7 september, 2016 - 18:44

Så snyggt. Jag tänkte häromkvällen att jag alltid skulle ha geisha I en skål gör det är så snyggt men haha det går inget bra tyvärr. Är ju inte lika bra på det där som du. Kram Anette

Svar
Flower of Fame 7 september, 2016 - 19:53

Håller med att det är bra med ljusa väggar. Allt ljus är välkommet nu när vi går emot mörkare tider. Fint med lite mörkare färger i tex kuddarna. Hoppas du hittar vad du söker. Ha en fin kväll Kram Pernilla

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »