1,5K
Nu är det verkligen höst, så idag stannar jag hemma, virar in mig i pläden, tänder massvis med ljus och läser en rysligt spännande deckare.
Full fart mot helgen.
Och förhoppningsvis tackar förkylningsbassilusken för sig så vi kan fira Filip som det är tänkt på lördag. Alltid lika kul att planera vad jag ska laga för något smarrigt. Varmrätten har jag i alla fall bestämt men än vet jag inte vad jag ska bjuda på för dessert/tårta.
Kanske blir det den här citronmoussen som vi njöt av i lördags, ett riktigt fräscht och uppfriskande slut på en middag.
Lemoncurdens syrlighet i kombo med den lena mascarponen och de krispiga granatäpplekärnorna ger en effektfull kick för alla sinnen, dessutom är den busenkel att veva ihop.
Kanske blir det den här citronmoussen som vi njöt av i lördags, ett riktigt fräscht och uppfriskande slut på en middag.
Lemoncurdens syrlighet i kombo med den lena mascarponen och de krispiga granatäpplekärnorna ger en effektfull kick för alla sinnen, dessutom är den busenkel att veva ihop.
Did You Make This Recipe?
Har du lagat det här receptet? Tagga mig på Instagram @Home2tiny
Nu är det verkligen höst, så idag stannar jag hemma, virar in mig i pläden, tänder massvis med ljus och läser en rysligt spännande deckare.
Ha en toppendag vänner!
Kramisar
T
T
10 kommentarer
Mmmm…Underbart ❤️
/Kram finaste!
det där såg väldigt gott ut !!
Du är så duktig på att baka och fixa 😉
Ha en fin höstdag nu !
Kram bia
Ååå det ser supersmarrigt ut det där…
Låter såååå skönt att vira in sig i en pläd och läsa deckare….här smattrar regnet mot rutorna så det vore ju himla mysigt att tända en brasa och öppna en bok…
Kram du fina!
Underbara bilder och det ser helt underbart gott ut. Hoppas basilusken har försvunnit. Kram Eva
Åh, så smarrigt. Då var det dags igen att prova ett av dina fantastiska recept. Får bli i morgon. Kraaam Inger
Åh, vad gott. Måste göras.
Kram
Maria
Alltid kul at fira lite extra haha. Kram Anette
Hej Tina! Då var det dags o prova ett av alla dina fina recept, men kan man göra moussen flera timmar innan eller är den bättre gjord precis innan man ska äta? Kram Carina (Clpippi)
Hej Carina. Å vad kul att du ska testa denna galet goda desserten. Lemon curden kan du göra många dagar innan, förvara den bara i en burk i kylen. Moussen kan du göra någon timme innan, men lägg inte ihop allt förrän precis vid serveringen. Hoppas nu att du tycker om den lika mycket som jag gör. Ha den bästa helgen. Kram Tina
Tack för tips och inspiration till inte bara fantastiskt dekorativa efterrätter, de är garanterat supergoda med, lätta att följa recepten på och genom att bara härma dina upplägg rakt av gör ju att jag kommer framstå som värsta mästerkocken, hehe 🙂 !!)
Passar på att önska en riktig härlig påskhelg!
Kramar//Ann-Britt