En dagens, i helt ostylat skick

av Home2Tiny
En dagens, i helt ostylat skick

Mitt hem, just nu

Inget stylat så långt ögat kan nå, utan helt och hållet bilder tagna rakt av.

Och japp det är grejor precis överallt och det finns inte en chans i h….te att det går att få till något inspirerande för tillfället.

Men jag ska försöka, annars får du ta det som det är för tillfället och att det blir lite hejsan svejsan framöver, i och för sig så hoppas jag ju på att det kan vara rätt så inspirerande med en renoveringsresa också..

Hallen på ovanvåningen är just nu belamrad och det är typ snitslad bana in till toa.

Och här ska golvet bort idag, ja det är i alla fall målet

Och eftersom min arbetsplats försvann, så fick Mr C snabbt och lätt fixa till en provisorisk inne i sovrummet.

Och ska jag vara ärlig har jag inte ens orkat piffa till det, bara datorn är igång och att jag har mina skrivböcker i närheten så är jag nöjd.

 

De som ger mig styrka och energi, mina hjärtan, store F till vänster som brudnäbb på vårt bröllop och lille F från ett skolfoto.

 

 

Försöker att hålla lite ordning i kaoset bland kläderna.

Och lådor som fortfarande inte har packats upp, står lite överallt.

Men himmel och pannkaka vad det här kommer att bli bra när allt är färdigt, dels så kommer jag att få mina vita golv och dels en ny fräsch tvättstuga, så vad är väl lite kaos då……..
Ha en magisk dag vänner!
Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

7 kommentarer

Mamma C 1 september, 2016 - 07:15

Helt rätt tänk. Man får tänka hur det kommer att bli när det är fix och färdigt.
Kram mamma c

Svar
Flower of Fame 1 september, 2016 - 07:45

Roligt att se även om du själv känner att det inte är färdigt. Kommer bli superfint. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar
Hemma på Sjuan 1 september, 2016 - 11:01

Åh jag känner igen mig. I stugan. Hemma är de lite bättre… Jag känner också att stugan kommer bli bra nån gång, jobbigt bara att det är så mycket väntan på alla. Alltid lika kul att se bilder från ert hem. Kram Suss

Svar
Anonym 1 september, 2016 - 11:43

Är det parkett ni tänker ta bort???
Lotta

Svar
Home2Tiny 1 september, 2016 - 11:49

Hej Lotta. Japp det är parkettgolv som vi plockar bort, dels för att golvet har satt sig och behöver riktas upp plus att det har blivit några skador på det. Men förhoppningsvis kommer det nya att bli såå mycket bättre. Kram Tina

Svar
Hanna 1 september, 2016 - 17:27

Vad kul att se! Gärna fler bilder från er klädkammare framöver. 🙂

Svar
Lund Johanna 1 september, 2016 - 18:23

Jag tycker det var väldigt fint ändå jag. Inte en enda säck med putsbruk så långt ögat kan nå, vilket vi körde stenhårt på här hemma ett tag 🙂 Men helt rätt, det bästa med renovering och kaos är när kaoset skingras. Aldrig är man så nöjd.

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »