Nytt golv på g och tips på kaktus

av Home2Tiny
Fredag och jag känner mig taggad……..
På söndag ska vi på ett äventyr som jag verkligen ser fram emot och innan dess ska vi ta tag i projekt ovanvåning.
Nu måste precis allt väck, så att Mr C kan börja att ta bort allt golv nästa vecka, vilket innebär att en del möbler, lampor, tavlor med mera ska fotas och läggas ut på blocket och resten ska placeras ut i övriga huset.

Jag försöker ändå ha lite ordning i detta kaos för att jag inte ska få världens psykbryt för är det något jag har en aningens svårt för är det just röra.
Jag kan gärna ta damm, och lite skit i hörnen, men när det är saker strösslat precis överallt, ja då är gränsen nästan nådd.


Så jag plockar, plockar och plockar….. för att få lite ordning och trevnad i detta virrvarr och då kan man ju tycka att det är konstigt att jag ökar på samlingen genom att köpa en kaktus bara sådär.

Men den här villervallan ska ju inte vara för evigt och sen kunde jag bara inte låta bli, hittade den på Maxi för bara 149 kronor, vilket är ett superpris för en så stor kaktus, så det är verkligen ett tips.

Annars ska jag baka en kaka som jag funderat ut och vill testa och sen ska jag åka och köpa räkor, det blir rökta sådana ikväll till ett nytt bubbel, japp fredag och den är så välkommen.

Ha en vacker dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

9 kommentarer

Helén i Vilrummet 26 augusti, 2016 - 07:15

Vi är också på gång med att renover hallen på ovanvåningen. Vi tömde den helt förra helgen. Nu ska nytt golv inhandlas, nya takskivor ska upp och så tapet och listor. Det blir bra när det blir klart, men det är ett kaos under tiden.
Hoppas ni får en härlig helg med äventyret på söndag.
Kram Helén

Svar
House and Garden by Bia 26 augusti, 2016 - 07:43

Tack för tipset…du vet kanske att jag gillar kaktusar ;)…och vi handlar mat på Ica Maxi också, så den skall jag kolla in ;)…köpte en stor rund nu i veckan för 59 kr på Bauhaus och det var också ett bra pris, det går ju nästan inte att misslyckas med dem 😉
Idag ska jag klippa mej och sen ska jag bara ta det lugnt, för i morgon kväll drar vi iväg mot
sydligare breddgrader ;)…
Må så gott !!
Kramisar

Svar
Villa Freja 26 augusti, 2016 - 13:13

Jag håller med. Jag vill ha ordning och reda och snyggt omkring mig. Därför är renoveringskaos/ommöblering jättejobbigt. Kram.

Svar
Hem ljuva hem 26 augusti, 2016 - 17:21

Ja fy för den där byggröran som det alltid blir. fast slutresultatet blir ju bra så då får man stå ut. Fredag är toppen. Kraaam pia

Svar
Rektorskan 26 augusti, 2016 - 19:26

Skoj med hemmatrix men röran är lite kämpig, det måste erkännas. Men nä, kaktus står inte högt i kurs hos mig nu. Har alltid älskat dem men råkade i bråk med en då jag städade hemma hos mor och far och hade taggar som trilskades rejält. Kram Mia

Svar
Hanna 26 augusti, 2016 - 20:40

Kul med nya golv men fy vad jobbigt det är med renoveringskaos!

Svar
Flower of Fame 27 augusti, 2016 - 07:39

Så fint med kaktusen. Klart man vill ha ordning nånstans när man renoverar. Jag förstår din känsla. Man vill ha något fint att lägga ögonen på. Hoppas det blir något gott till ditt bubbel. Ha en fin dag Kram Pernilla

Svar
Mamma C 27 augusti, 2016 - 08:17

Jobbigt när det ska renoveras.
Kram Mamma C

Svar
Lingonberrie 28 augusti, 2016 - 20:48

Så otroligt fint!
kramar

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »