Wow vilken kväll vi fick

av Home2Tiny

Ja jisses vilken kväll det var igår, After Wedding stort gilla på den
Idag bråkar visserligen en tjurig ansiktsnerv, men jag är inte däckad och det mycket tack vare, väldans begränsat alkoholintag och hemgång vid 23-snåret.

Jag vet, inte bara trist utan också en hel del pensionsvarning på den …….., men jag ser det så här, vi hann träffa de mest fabulösa personerna, jonglera runt med råa ägg, skåla i bubbel, äta den mest fantastiska maten, leka hund (frågor på den??) och fota en lada som Calle och Karin dekorerat på det mest magiska sätt, så då är det liksom helt ok att vara den den som lämnar festen först…… och japp bilder kommer såklart.

Och på tal om Karin inte bara det att hon är en av de vackraste kvinnor jag vet utan är också en av de mest generösaste, snällaste och omtänksammaste som trampar runt i ett par skor och som dessutom hjälper till utan att tveka när jag ringer och gastar om att jag behöver en modell för att jag måste öva med min kamera.

Mr Sea Foto, alias Mr C hade ju en work shop med mig för några veckor sen, kände att jag behövde öva mer på det här med motljus och porträttfotografering och ja vad säger man…..wow vilken kväll vi fick.

Kan ju bara inte låta bli att visa några av bilderna (en blandad kompott tagna både av mig och Mr Sea Foto) och ja jag tror att jag inte behöver säga så mycket mer än så…. jag låter bilderna prata för sig själva, men alltså denna kvinna, vacker är bara förnamnet…..

Är du intresserad av en fotografering? Kontakta då Mr Sea Foto, kontaktinfo hittar du HÄR

Nu vila!

Ha en skön dag vänner!

Kramisar
T

LIKNANDE INLÄGG

13 kommentarer

Lena - gott för själen 22 maj, 2016 - 08:41

Fantastiska bilder! Vilket ljus! Och, som du säger, vacker kvinna!

Ha en fin söndag!

Kram Lena

Svar
Fru Eriksson 22 maj, 2016 - 09:39

Wow ? ……
Sista fotot är magiskt!

/Kram

Svar
House and Garden by Bia 22 maj, 2016 - 10:00

Läckra fina bilder…och vilken cool outfit och snygg tjej ;))
Sköt om dej och ha en fin dag…här skall vi ut och sätta upp växthuset…om inte regnet kommer !!
Kram bia

Svar
Sallys hus 22 maj, 2016 - 10:19

Magiskt!!
Kraaaaam

Svar
Helenas enkla vardag 22 maj, 2016 - 10:56

Wow vilka bilder och hon är så vacker och trevlig Karin, glad att jag fått träffa henne.
Kram Helena

Svar
Junitjej 22 maj, 2016 - 16:12

Jättefina bilder!

Svar
Mamma C 22 maj, 2016 - 18:31

Woow, säger jag. Helt magiska bilder på en vacker kvinna.
Kram mamma C

Svar
HOUSE of ADELA 22 maj, 2016 - 19:13

Han är sanslöst duktig!
Jag skulle gäääärna vilja gå en "kurs" hos honom!:)

Kramar
Adela

Svar
Channal 22 maj, 2016 - 20:43

WOW!! Blir mållös! Fantastiska bilder!! Applåder!! Är det alltid Mr C som tar bilderna på din blogg?

KRAM Anna

Svar
Annika 23 maj, 2016 - 12:43

Så vackra bilder! Och vacker kvinna med för den delen. Så duktiga ni är båda två. Kram Annika

Svar
Anonym 23 maj, 2016 - 15:37

Helt fantastiska foton! Wow säger jag bara… Här har vi haft studentbal eller Prom som det heter här. Hade behövt din Mr. C som fotograf…men några andra föräldrar gjorde ett bättre jobb än mig med min iphone. Hursomhaver, hoppas veckan blir bra utan för mycket värk.

Susanna B.

Svar
Home2Tiny 25 maj, 2016 - 06:35

Studentbal såååå mysigt och då har du snart studentskiva, en av de roligaste dagarna i mitt liv när vår store son hade det för tre år sen. Student har vi nästa år igen och jag riktigt längtar. Mr C tackar och bockar han hade gärna ställt upp som fotograf….. Ha en fin lillördag. Kram Tna

Svar
Jeanette 25 maj, 2016 - 08:57

Otroligt vacker kvinna, frisyren har jag fotat och sparat för förslag till nästa års studentbal!! Kram J

Svar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »